2777
2789
عنوان

خانما باردارم توروخدا بیایید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 70 پست

شیاف داری بزار عزیزم 

ترشحت طبیعی نیست

دکتر برو

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

براي اينكه از تشخيص دكترت مطمئن بشي اخه عجيبه كسي تو شرايط شمارو سونو واژينال كرد

ن مشکلی نداره منم تو بارداری همش واژینال میدادم دقیقتر و جلوتره ولی خب این ک میگفت زور بزن طبیعی نیست اخه چرا باید زور بزنه وقتی سنو ب این دقیقی هست حالا شکمی بود باز یه چیز

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ن مشکلی نداره منم تو بارداری همش واژینال میدادم دقیقتر و جلوتره ولی خب این ک میگفت زور بزن طبیعی نیس ...

شما بارداري نرمالي داشتيد 

اين خانم دعانه رحمش باز بوده و به اين دليل كار دكتر اشتباهه

شما بارداري نرمالي داشتيد اين خانم دعانه رحمش باز بوده و به اين دليل كار دكتر اشتباهه

اخه واژینال تو بارداری تا ته فرو نمیکنن ک همون دهانه واژن میزارن و از این بابت امنه خیلیا هم دیدم خیلی بارداریشون نرمال نبوده و دکتر فقط واژینال میکرد ولی اصلا نفهمیدم چرا باید زور بزنه من چون بیمارستان دولتی میرفتم هر سری ۳۰ اای ۴۰ نفرو سنو واژینال میکرد دکتر تا نوبتمون شه هممونم تو سالن و اتاق  هیچوقتم نشنیدم ب یکی بگن زور بزن