2777
2789
اون چجوریه؟ همون وسایل هاست

اره هرچی ساده تر بگیری روضه یا سفره ای میخای پهن کنی بهتره بنظرم 

خانم ام البنین(س) هم خیلی کرم داره حاجتتو بگیرن امشب ازش 

من خودم یه بار مشکلی داشتم خاب شله زرد دیدم مامانم هم نذر سفره حضرت رقیه با روضه داشتیم باورت میشه وقتی شله زرد هارو پختیم اخرش روی شله زردا توی قابلمه به این بزرگی اسم اقا جانمون امیرالمومنین نوشته بود بود( علی) اینقدر بزرگ و قشنگ بود

اهل بیت دست خالی نمیزارن مارو یه استاد داشتیم میگفت شما هنوز یه کاریو نکردین اونا براتون جبران کردن مثلا دعای سلامتی امام زمان میگفت هنوز نخوندیم امام زمان جبران کرده برامون

هرچی صلاحه براتون اتفاق بیوفته انشاالله

انشاالله حاجت روا بشین،التماس دعا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من میخام وسایل آماده کنم ببرم مسجد با ۱۰ نفر دعوت کنم همونجا قرآن بخونم وسایل بین اون ها پخش کنم بعد ...

الهی قبول باشه ،حاجتتون روا 🤲

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

نه برای مهم نیست من برای جوابم تایپک زدم

ماشالا به فهم و درک شما🙏تو تاپیک قبلی املای یه چیزیو گفتم گارد گرفتن

من کلا ادم حساسی هستم رو املای کلمات😁حتی خودمم املای چیزیو بلد نباشم حتما سرچ میزنم 

برا نذر سفره هم فامیل و آشناها داشتن حاجت گرفتن

انشالا که حاجت‌روا شین:))

چون من دارو هام تایم هوایی میزنم نمیتونم نماز بخونم بعد از اینکه خوب شدم باید بخونم

انشالله خوب میشی به حق امشب شهادت ام البنین همه حاجت روابشن🤲🤲🤲🌹🌹

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

باید رو سفره شله زرد هم باشه؟ من نمیدونستم

نهه😁

من خودم خاب دیده بودم که دارم شله زرد میپزم واسه همین اونم پختم

رو سفره در حد یه نون پنیر و با یه از این نایلون کوچیکا(اسمشو بلد هم نیستم😂💔) کوچیک اجیل دیدی هست کافیه بنظرم هرچی ساده تر بنظرم بهتره 

البته شما خودت بیشتر میدونی باید چکار کنی

چیا میزارن تو سفرهشرایطش چیه ؟باید حتمن خونه خودمون باشه؟

من بیشتر تو خونه دیدم اما مسجدم میزارن 

وسایل هاش حلوا .خرما .نون پنیر سبزی. نون ماست . بیسکویت . کیک یزدی . حنا . اسفند. بعضیا شله زرد هم میزارن