2777
2789

دارم دیووونه میشم ب دادم برسین بچه های شما هم اینطورین ؟ بزارین از اول توضیح بدم رفتاراشو   از اول سال تابحال۱۸تا قمقمه گم کرد  مداد رنگی ب یک روز دو روز نرسیده گم میشن از مدرسه میااااد بیخیال درس انگار ن انگار درس و مشق داره تا نگم نمینویسه 😟😟امتحاناش نزدیکن دارم سکتهه رو میزنم از خونسردیش بخدا تازه برای اولین باااااااااار جلوش از ته دل جیغ زدم گلوم درد گرفت واسه اوووولین بار بود میدونم کارم اشتباهه ولی بهم خیلی فشاررر اومد فردا امتحان قران داره  فقط دوتا سوره حفظه اهنگا رو دونه دونه حفظه ولی قرانو نه.....

با انهمه‌ دیوااانه دلش بسته ی ماشد  ای من‌ ب فدای دل دیووووانه پسندش    عاشقتممممممم‌‌  مرد من  

خیلییییییا اینجورین تاااازه اول راهییییی 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همین شکلی بودم با ی خرده شدت کمتر.

علائمش ی کوچولو شبیه بیش فعالی هست. شایدم سنش بیشتر بشه بهتر بشه گلم.

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

مث منه منم همیشه وسیله هام وگم میکردم خخخ

ولی عاشق درس بودم هستم ...

براش جایزه تعیین کن من وقتی درس نمیخوندم بابام میگفت اگ درس بخونی یا نمره ات فلان بشه جایزه داری وهمیشه درس. مییخوندم

خواهر منم همينه اون كلاس پنجمه 😰

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

😂😂داداشم کداس دوم بود ی روز اومد خونه گفتیم علی کیفت کو؟موند هاج و واج مارو نگاه کرد 

رفتم مدرسه تو کلاس دیدم کلاس تاریکه ی کیف رو نیمکته😂😂😂همیشه همه چیزشو جا میزاشت الان خوب شده

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

خب گلم به شعر علاقه بیشتری داره. اذیتش نکن.

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه