2777
2789
عنوان

از وقتی باردار شدم خیلی شجاع شدم کسی اینجوری هست

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 40 پست
وای عزیزم قضاوتت نمیکنم ولی چرا مهریه تو بخشیدی معلومه خیلی دلت کباب شده که خدا جوابشو اینجوری و انق ...

از بچگی راحت میتونستم ببخشم مخصوصا مالی . ولی هر شب بهش فکر میکنم و غصه میخورم . بخشیدم ولی فراموش نمیکنم کاش فراموش کنم همه چیزو کاش دیگه بهش فکر نکنم خیلی خیلی عذابم داد ده سال زجر کشیدم از گرسنگی و نداری گرفته تا آبروریزی و کتک و بزن بزن

از بچگی راحت میتونستم ببخشم مخصوصا مالی . ولی هر شب بهش فکر میکنم و غصه میخورم . بخشیدم ولی فراموش ن ...

عزیزم ان شا الله خدا یک نفر که لایق دل مهربونت باشه نصیبت کنه و به زودی ازدواج کنی🥹 من خودم خیلی شرایط ازدواجم سخت بود فکر میکردم کسی که هم من اونو خیلی بخوام هم اون منو اصلا پیدا نمیشه ولی شکر خدا ازدواج کردم با یک مرد خوب از بعد اون واسه چند نفر دعا کردم واقعا ازدواج کردن باورت میشه واسه ۴ تا خانم سن بالا که دوتاشون جدا شده بودن دعا کردم عروس شدن ان شا الله تو هم پنجمیش باشی

تا وقتی با ادبم که خودت احترامتو نگه داری بعدش هر چی شنیدی از خودت بدون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ان شا الله خدا یک نفر که لایق دل مهربونت باشه نصیبت کنه و به زودی ازدواج کنی🥹 من خودم خیلی شر ...

انشالله مهربونم . دستت درد نکنه😍چ قلب مهربونی داری ! 

خدا از زبونت بشنوه . انشالله خدا دامنتو با بچه های خوشگل و سالم و مهربون سبز کنه ☘️

پسر سختتره اتفاقا

نمیدونم چرا حس میکنم بهتره

دخترا خورده کاری زیاد دارن هی باید عزت نفس اعتماد بنفس این چیزا بهش یاد بدی پسرا خودکار روشون نصبه😂

انشالله مهربونم . دستت درد نکنه😍و قلب مهربونی داری . خدا از زبونت بشنوه . انشالله خدا دامنتو با بچه ...

مممنونم قشنگم ان شا الله برای شما هم همینطور 💕💕💕💕💕💕🦢🦢🦢🦢🦢🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌱🌱🌱

مربوط به تاپیک جدیدت برو بغلش کن گناه داره با حس بد خوابش ببره ، بگو از بارداریم بود هورمون هام قاطی ...

آره واقعا گناه داره🥺 دعا کن حالش خوب بشه هیچوقت ندیدم اینقدر غمگین باشع