2777
2789
عنوان

خانومای مطلقه بیان لطفا

103 بازدید | 11 پست

دارم یه گزارش تهیه میکنم مربوط به درس عملی دانشگاهمه

درمورد خانومی که طلاق گرفته و دچار اختلال اضطراب و استرس شده 

میشه از سختی های پس از طلاقتون بگید حتی کوتاه 

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:            https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624                                                                               این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من جدا شدم اضطراب و استرسم از بین رفت

چون منبعش و باعث و بانیش آقای همسر سابق بود🚶

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

خواهرشوهر جدا شده والا استرس نداره خیلیم خودش و همه خانواد خوشحالیم 

خانواده شوهرم خیلیم هواشو دارن فقطم به اشناهای نزدیک گفتن طلاق گرفته بقیرو ادم حساب نمیکنن بگن

قدیمیا میگفتن به مردی که زنش مرده زن بدید ولی به مردی زنشو طلاق داده سگ بدید 

مرد مطلقه سم خالص

من دراطرافم دیدم

بیشترمشکلات مالی دارن

استرس حضانت فرزنددارن

اغلب نمیتونن سرکاربرن یاتخصصی ندارن

مجبوربه ازدواج دوم میشن که اونم اغلب بدازاب درمیاد

ومیسوزن ومیسازن

استرمستقل شدن دارن اغلب پدرمادراشون نمیزارن ومرتب سرزنش میشن مخصوصن اونایی که خانواده شون موافق ازدواج نبودن

گاهی بعضیاشون صیغه میشن باافرادمسن که سرپناه وخرجیی داشته باشن 

اگربچه نداشته باشن وخانواده حامی شون باشه بازهم دوست دارن ازخانواده پدری جدازندگی کنن

بعضیاشون که طلایامهریه دارن مستقل میشن یابه زیباییشون میرسندکه ازدواج مجدد کنن

گاهی فشاروالدین اینقدرزیاده که مجددرجوع به همسراول میکنن ودرفشارادامه میدن

من جدا شدم اضطراب و استرسم از بین رفتچون منبعش و باعث و بانیش آقای همسر سابق بود🚶

دقیقا بعضی مردا نه تنها زندگی زنو اسونتر و راحتر نمیکنن بلکه شرو دردسر به زندگی و اعصاب و روان زن میارن 

وقتی شرشون کم میشه زن ازاد میشه