2789
عنوان

داداش قشنگم

1548 بازدید | 16 پست

داداشم به دستگاه تنفسی وصله

دعا کنید بیاد بیرون از دستگاه 

همه اینا تقصیر نا شکریهای من بود،داداشم خوب بشه دهنم میبندم تا آخر عمرم 

یبار دیگه برگرده خونه فقط یبار دیگه 

کمکم کن برگرده خدا 😭😭😭

دارم له میشم 😭

بگو چه شد که من تو را اینقدر دوستت دارم؟! بگو محبت ما ریشه در ازل دارد.به یاد برادر مظلومم که دلم رو تا ابد سوخت و در نهایت دردمندی پرواز کرد.

ان شالله خدا شفاش بده عزیزم ی حمد خوندم 🤍

ممنونم😔😭

بگو چه شد که من تو را اینقدر دوستت دارم؟! بگو محبت ما ریشه در ازل دارد.به یاد برادر مظلومم که دلم رو تا ابد سوخت و در نهایت دردمندی پرواز کرد.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

با آرزوی صحت و سلامتی عزیزم صلوات فرستادم 💚

صادق هدايت در كتاب بوف كور میگويد:گاهی انسان، در تاريكى ذهن خود گم میشود،جايى كه مرز واقعيت و خيال از هم جدا نيست.تنهايى، آرام آرام به درون نفوذ میکند،و انسان را از جهان بيرون جدا میسازددر اين ميان، هيچكس نيست كه او را بفهمدحتى خود او. و شايد تلخترين حقيقت اين باشد: بعضى دردها را نمیتوان گفت فقط بايد در سكوت، با آنها زندگى كرد🌌

چرا خودتون رو مقصر میدونیداین اتفاق قرار بوده بیفته ان شاءااله که خوب هم میشه بحث تاشکری نیست خودتون ...

بعد مرگ بابام همش غر زدم

نکنه خدا بدترش داره سرم در میاره 😭

۲۰ تا صلوات فرستادم انشالله ک‌خوب میشه

ممنونم خدا مشکلات شما رو هم رفع کنه 

با آرزوی صحت و سلامتی عزیزم صلوات فرستادم 💚

ممنون گلم 

خدا خیرت بده 

ببین من یه مربی دارم سیده بهش خوراکی نذر کن بگو فلان خوراکی و برای نسیم هاشمی میگیرم اینقدر نذر بهش ...

چشم

بگو براش دعا کن خوب بشه 

میام بهت میگم 😔😭

ایت الکرسی خوندم‌براشون چی شده اگه دوست داری تعریف کن سبک بشی

نمیدونم این بلا از کجا بود

فقط میدونم داره ثانیه ی ثانیه درد میکشه 😭