2777
2789

دختر جاریمه کلاس هشتمه کلا شبا میاد خونه مادربزرگش میخوابه هر شب ها

امشب هم مث هر شب اینجا بود شام ماکارونی گذاشتم سفره اومد غذاشو خورد خونه مادربزرگشه بعد بی صدا پاشد رفت خونشون که ظرفا نیفته گردنش بعد نیم ساعت اومد داشتم فیلم خانواده جدید میدیدم اومد گفت بزن از یاد رفته گفتم اینو میبینم اومد کنترلو از تو دستام گرفت گغت مگه ریسی که هر چی تو ببینی بعد من پسرم یازده ماهشه بخش چای نمیدم مادرشوهرم اصرار داره که بهش چای بده میخواست بده بچه رو به بهانه آب خوردن بردم آشپز خونه دنبالم راه افتاده با دهنش چای مزه میکنه میگه  دست تویه میخام بهش چای بدم

منم بهش کفتم واقعا فک کردی من با استکان دهنی تو بهش چای میدم؟ مادرشوهرمم فقط میخنده فقط وقتی 

حتی به ننش هم بی احترامی میکنه اونم هر روز میگه تو با سگای تو خیابون اخلاقت یکیه 

بخدا هر کی تو خانواده شوخر از راه میرسه ی شوهر شده برام 

همه باهم بگین لعنت به شوهرم لعنت 6سال عمرمو بر باد داده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یواشکی بزنش😂 والا بیتربیت لوس

وای یکی از بچه های مدرسه اشون باهاش شوخی کرده بود مثلا میخواسته هولش بده بعد اینم عصبانی میشه میخاسته دوستشو بزنه میفته دستش در میاد پدرش قیامت به پا کرده بود میخواست بره دادگاه شکایت کنه که چرا دخترمو میخواستی هول بدی

خدا کنه سریع تر مستقل بشی

وای دعا کن برام عزیزم اعصاب برام نمونده

فک کن خارشوهر جاری مارشوهر هر کدوم برادرشوهر ده دوازده تا نوه هر روز 5تا کارگر هر روز با بچه کوچیک با اینا سروکله بزنی