2777
2789
عنوان

وایی یعنی بخدا من سکته میکنم از دست این دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 49 پست
اخه 6ساله اعصاب برام نمونده

درو قفل کن و به مادرشم زنگ بزن با مهربونی و با خنده بگو هرجا میرم بچت دنبال من میاد. به مادرش بگو یه خورده کنترلش کنه و خودتم سطح خودتو نیار پایین که با بچه خودتو هم ارز قرار بدی. تلویزیون دیدن کلا کار بیخودیه حالا بچه میخواد ببینه خب کنترل رو بهش بده. تو بزرگتر از این حرفایی قرن ۲۱ لنگ تلویزیون نیستی. بیا تو اتاق با گوشیت بزن روی شبکه های تلویزیون . باهاش دهن به دهن نشو و بزرگونه تر باش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مارشوهر ناراحت میشه ی چند روز میرفتم تو اتاق ظهرا برا استراحت پیش شوهر و خواهرشوهرم گله کرده بود در ...

عزیزم وقتی با کسی تو یه خونه زندگی میکنی یعنی پذیرفتی که حریم شخصی تون اشتراکات زیادی داره. ینی اون میاد اتاق تو و تو میری اتاق اون و همین چیزا که تعریف کردی. حالا اگه پشیمون شدی که چرا از اول قبول کردی، بشین یه بار توی جمع که همه هستن مطرح کن و بگو فضای شخصی تری میخوای و اینجوری اذیت میشی و حاضر به ادامه زندگی نیستی. 

شما کاری که درسته انجام بده و برات مهم نباشه کی ناراحت میشه.

خیلی سختهکاش زودتر جدا شید ازشونهمسرت ناراحت نیست از این وضع؟

نیست یا پیش دوستاش قلیون میکشه یا شراب یا هم میره استخر روزا هم یا ی سر به ساختمون میزنه یا اینکه تو شهر پیش دوستاش پلاسه

مارشوهر ناراحت میشه ی چند روز میرفتم تو اتاق ظهرا برا استراحت پیش شوهر و خواهرشوهرم گله کرده بود در ...

جهنم ناراحت بشه.  بگو شوهرم نیستی که با تو ازدواح کرده باشم بشینم وردلت. اولش ناراحت بشه بعد عادت میکنه. عوضش اعصاب خودت آروم میشه

جاریت تربیت نداده به بچه شچه‌ راحت کرده خودشو

ببین سه تا بگه داره بدون استثنا صبح شب ظهر ناهار و شام اینجان حتی میرن به حساب شوهرم خوراکی میخرن انقدر هم کثیفن هر روز پسرم از دست اینا ویروس میگیره