2777
2789
عنوان

چیکار کنم نی نیم سفیدو چش رنگی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند هفته ای،منم باردارم میشه بکی نینیت از کی تکون خورد؟و اینکه جعفری و گشنیز اشکال نداره بخورم هفده ...

من بیستم برا من از ۱۱مثل نبض میزد الان یکم واضحتره چند هفتست اما بازم زیاد واضح نیست ضعیفه،من کلا سبزی ازچشمم افتاده نمیخورم ولی فک نمیکنم مشکلی باشه بخوری

شوهرم عسلیه با داداشاشو داداش من نمیشه؟؟

چشم عسلی خیلی رنگ ضعیفی هست البته پدر من چشماش زغالی بود از شدت سیاهی ومادرم قهوه‌ای، من چشم سبز زیتونی شدم موهام بوره البته بگم مادرم سفید برفی هست از بس سفیده ،من کلا به طرف دایی مادرم شبیه هستم شاید پسر شما هم رنگی بشه انشالله

اگه زن و شوهر یکی چشمش رنگی باشه و یکی مشکی معمولا رنگ تیره غالب میشه.

من چشمام مشکیه همسرم چشماش روشنه .جفت دخترام رنگ چشماشون به من رفته با اونکه فرم چشماشون به پدرشون رفته

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

اگه زن و شوهر یکی چشمش رنگی باشه و یکی مشکی معمولا رنگ تیره غالب میشه.من چشمام مشکیه همسرم چشماش روش ...

اره رنگ تیره خیلی غالبتره خاله منم چشاش مشکیه شوهرش ابی جفت بچه هاش چشاشون مشکیه

اره رنگ تیره خیلی غالبتره خاله منم چشاش مشکیه شوهرش ابی جفت بچه هاش چشاشون مشکیه

ممکنه بچه شما چشمش به دایی هم بره اگه ایشون چشمش رنگیه.یکی از همکلاسی های دخترم خودش و پدر و مادرش چشم مشکی هستن و پوست سبزه ولی خواهرش سفیده با چشم آبی! مادرش میگفت این دخترم شبیه داییشه.گویا برادرشون سفید و چشم رنگیه

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

ممکنه بچه شما چشمش به دایی هم بره اگه ایشون چشمش رنگیه.یکی از همکلاسی های دخترم خودش و پدر و مادرش چ ...

کلا داداشای شوهرمم چش رنگین و بور خودم تنها ی داداش دارم ک سفیدو چش روشنه شوهرمم عسلیه امیدوارم ک سالم باشه اول بعدم ک چشاش مثل اونا باشه 

سلام عزیزم ، من یکم ژنتیک بلدم .

ببین وقتی اسپرم و تخمک با هم لقاح میکنن ، هر کدوم ۲۳ تا کروموزوم به بچه میدن درنهایت جنین با ۴۶ کروموزوم به وجود میاد .

اون ۴۶ تا کروموزوم هر کدوم کلی اطلاعات دارن از جمله هوش و قد و رنگ و ...

و هیچوقت تغییر نمیکنن و از لحظه به وجود آمدن جنین تا پایان عمر اون فرد باهاش می‌مونن. 

یعنی چی ؟ یعنی اینکه همه ی این حرف ها که میگن اگه پرتقال بخوری بچه سفید میشه اگه سیب بخوری پسر میشه و ... یک چیز خرافاتی هست .

اینکه بچه شما چه شکلی باشه فقط به شانس مربوطه که کد‌وم ژن از شما و همسرتون تو ساخت بچه شرکت کردن ... اگه تو خانوادتون کسی رو دارید که چشم رنگی و سفید باشه امیدی هست که بچه به اون بره .

ولی به هیچ وجه بچه چیزیش تغییر نمیکنه فقط شما باید منتظر باشی بچتون سالم به دنیا بیاد تا ببینی چه شکلی هست .

این حرف ها هم که یکسری میگن چی میخورن و چیکار میکنن تا بچه شکل دلخواهشون بشه فقط یکسری خرافات هست و با سلامتی جنین و بچتون لطفا بازی نکنید .

بعضی افراد نمیتونن مادر بشن ... شما باید خداروشکر کنید .