افعی_تهران_ مدیر استارتر عضویت: 1403/02/18 تعداد پست: 3440 عنوان کسی از شامپو بیوکسین ضد ریزش مو استفاده کرده❓ 46 بازدید | 8 پست ریزش مو رو قطع میکنه ؟ خودم از شامپو ضد ریزش خاویار استفاده میکردم که اصلا نتیجه نداد😐چه راه هایی برای قطع ریزش و رویش مجدد مو رو استفاده کردید و نتیجه گرفتین؟؟ درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم😐😂 1404/09/12 | 19:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_daisy عضویت: 1404/06/21 تعداد پست: 2759 تا وقتی استفاده میکردم کمش کرده بود ولی وقتی قطع کردم استفاده ازش رو ، دو برابر قبل میریزه🤣 I'm tired, not from life...just from feeling too much
افعی_تهران_ مدیر استارتر عضویت: 1403/02/18 تعداد پست: 3440 تا وقتی استفاده میکردم کمش کرده بود ولی وقتی قطع کردم استفاده ازش رو ، دو برابر قبل میریزه🤣 جدی؟😐🤦🏻♀️هنوزم میریزهه؟ درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم😐😂
_daisy عضویت: 1404/06/21 تعداد پست: 2759 جدی؟😐🤦🏻♀️هنوزم میریزهه؟ آره🤦🏼♀️😂 I'm tired, not from life...just from feeling too much
افعی_تهران_ مدیر استارتر عضویت: 1403/02/18 تعداد پست: 3440 من چند بار بیشتر نزدم ولی فکر کنم خوبه کم و بیش تاثیر داره روش دیگه ای برای قطع ریزش مو بلد نیستید؟ درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم😐😂
کیچو عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 3125 روش دیگه ای برای قطع ریزش مو بلد نیستید؟ یه قرص بود الان یادم نیست اسمشو ،ولی برای من معجزه کرد .اوایل کرونا منم کرونا گرفتم چون هی آمپول باید میزدم عوارضش برای من ریزش مو بود اونم شدید ولی یه ماه استفاده کردم بعد خوب شدن کامل کرونا کامل ریزش موهامو قطع شد خودمم باور نمی کردم.
dr_a_n12 عضویت: 1403/12/15 تعداد پست: 88 عزیزم شامپوی آلپسین رنگ قرمز عالیه من و همسرم استفاده میکنیم خیلی خیلی محشره... قیمتش یک و چهار صد هست از باسلام تهیه میکنیم