2821
2789
این یه شوخی زشته

خواستم دیگه حرف نزنه آخه این چه تاپیک یه 

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
یه نر به اسم حامد الان برام درخواست دوستی داد😁بیشعور من تاپیک نزدم چته آخه🤣🤣

@hamed3301‍ 

حامد داداش تو از اون روز از من و تاپیک های اون خانوما دست نکشیدی

اینجا هم ول نمیکنی؟؟؟

مطمئن باش برای شوهر ایشون کلفت تر از توعه کوچولوو

4 ناشناس برای حرفامون💕 قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

🤣🤣🤣🤣

والا یکی دیگه تاپیک زده حالا من باید جواب بدم

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
@hamed3301‍ حامد داداش تو از اون روز از من و تاپیک های اون خانوما دست نکشیدیاینجا هم ول نمیکنی؟؟؟مطم ...

خود نامردشه🤤

😂میفتادن به جون کله امون

دیگه فک کنم ذهن من خیلییییی مریضه که وقتی افتادن به جون کله امون رو هم تصور کردم

خدایااااا😭😫😂

مواظب تایپ کردنمون باشیم، پشت هر اکانت یه قلب میتپه✨💗 تایپکای قبل از ۱۰/۴ رو گردن نمیگیرم و مال من نیستن😁❤️

مگه میشه ادم خودش سفید باشه اونجا تیره باشه من گندمی هستم تیره نیست معمولیه شما که روشن تری باید روش ...

بله لباس تنگ پوشیدم ...و رسیدگی نکردم 

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...