2777
2789

البته من خودم بجه رو بعد از ۶ ماهگی تو اتاق خودش میزارم بخوابه دوست ندارم عادت کنه و وابسته شه به ما ولی همسرم خییلی سر این موضوع حساسه انگار فک میکنه بعد بچه دیگه اولویت اول من نیست

طبق چیزایی که من شنیدم و تحقیق کردم

بچه بعد از ۶ ماهگی بهتره پروسه جدا کردن جای خوابش شروع شه خواب روزش تو تخت خودش باشه کلا عادت کنه به اتاق خودش شبا تند تند باید سر زده بشه تا یهو تب نکنه پتو دورش نپیچه 

اگه حتی نق زد باید بریم همون اتاق ارومش کنیمو بخوابونیم

زنداداشمم با همین روش رفته و الان بچه ۹ ماهه کلا اتاق خودش میخوابه

میگن حتی بهتره بلوزی و لباسی که بوی مادر رو میده پیش بچه باشه

لایک نکن خواهر منننن  

بذار دنیا بیاد ببین اصلا همکاری میکنه هر بچه ای فرق داره بعدش هم شما شیر میدی هی بری بیای هیچی ازت نمیمونه تا دوسال تخت کنار مادر بگیر راحت

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بذار دنیا بیاد ببین اصلا همکاری میکنه هر بچه ای فرق داره بعدش هم شما شیر میدی هی بری بیای هیچی ازت ن ...

اگه به اناق خودش عادت کنه همکاری میکنه

شیر خودمو نمیدم شیر خشک میدم

دیگه مادرشدن سخته من اصلا نمیخوام به اتاق ما عادت کنه

لایک نکن خواهر منننن  
اگه به اناق خودش عادت کنه همکاری میکنهشیر خودمو نمیدم شیر خشک میدمدیگه مادرشدن سخته من اصلا نمیخوام ...

چه فرقی داره به هرحال باید بری تو اون اتاق

هشدار دهنده‌ها هم تا وقتی خوب گریه نکنه زنگ نمیزنن گریه هم بکنه یعنی کاملا بیدار شده و دو ساعتی معطل خوابوندن مجددشی باز یک ساعت بعد شیر میخواد.

به نظرم فعلا اطلاعات کلیتون رو راجع به نوزاد بالا ببرید انشالله به وقتش به جای خوابش هم میرسید

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.