2777
2789
عنوان

چند سال پیش بچمو کلی کتک زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 47 پست

والا حق داشتی

با این که من بچه مو هرگز نزدم اما فرق هست بین منی که یه بچه داشتم توی خونه مستقل با تویی که دو تا بچه داشتی توی خونه مادرشوهر

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه گذشته ها گذشته از دخترت حلالیت بطلب و بهش زیاد محبت کن .

دخترم الان یادش رفته ولی عداب وجدانش با من مونده 

و عجیبم میاد بچه هایی هستن همیشا مادرشون باهاشون همینطوره ولی روحیه محکم و قوی دارن .بچه من خیلی ترسید و روحیه ضعیفی داره 

عزیزم دقیقا منم الان شرایط تورو دادم پسرم ۷ سالشه و به نوزاد ۳ ماهه بی‌خوابی عصبیم کرده .

همین چنددقیقه داشتم به پسرم غرغر میکردم چون بچه روتازه خوابوندم تااومدم بخابم اومد بیدارش کرد.

کاملا درکت میکنم میفهمم اون موقع جه فشاری روت بوده

با چی زدی؟به کجاش زدی؟چجوری زدی؟چنتا زدی؟

😐😐😐

اون یه مادره و انسان ، این چ‌سوالاییه،

یا مادرنشدی یا انقد دوذت پرادمه اصن نفهمیدی بچه داری چی هست اصلن ،مدل شما زیاد دیدم

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

والا حق داشتیبا این که من بچه مو هرگز نزدم اما فرق هست بین منی که یه بچه داشتم توی خونه مستقل با توی ...

البته ماهم طبقه جدا بودیم و الانم همچنان همونجاییم .اما دیگه مثل سابق نمیرن اونجا 

دخترم الان یادش رفته ولی عداب وجدانش با من مونده و عجیبم میاد بچه هایی هستن همیشا مادرشون باهاشون هم ...

به جبران اون روز همیشه بهش محبت کن مخصوصاً کلامی مثلاً مدام بهش بگو :

تو بهترین دختر روی زمینی.... تو محشری.... تو باهوشی و..... 

با چی زدی؟به کجاش زدی؟چجوری زدی؟چنتا زدی؟

با دست به کمرو پا و اینا یادم نمیاد یه ۴الی ۵ تا زدم .انقدرا محکم نبود ولی تاثیر بدی روش گداشت چون هیچ وقت نزده بودمش خیلی ترسید 

بعد گریه اش سرفه اش گرفت و اون سرفه به حالت تکراری موند تا یکی دو ماه باهاش .اول فکر کردیم کرنا گرفته یا تنفس مشکل داره بعد دیدیم نه حالت عادت داره و وقتی استرسی میشه سرفه میکنه

بمیرم براش 

البته ماهم طبقه جدا بودیم و الانم همچنان همونجاییم .اما دیگه مثل سابق نمیرن اونجا

کار درست همینه

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

یه دوستی دارم وضع مالیش  توپ توپ

خانواده همسرش یه شهر دیگه ان و این با شوهر و تنها فرزندش در همسایگی مادر خودش هستن

تا تا تونسته با دخترش درست رفتار کرده

بعد چند روز پیش می گفت روانشناسه گفته چون هیچوقت بچه را دعوا نکردی مغز این بچه به اندازه کافی استرس رو تجربه نکرده و دچار عارضه (یه اسمی گفت که من الان یادم نمیاد) شده

پس یه مقدار استرس کنترل شده  برای رشد بچه لازم هست

خواهشا خودت را بیش از اندازه سرزنش نکن

اتفاقی که چندسال پیش افتاده تموم شده رفته

اگرم دوباره تیک عود کرد راه درمان هست

اما اول آرامش خودتو حفظ کن بعد به دخترت رسیدگی کن 🌹

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

😐😐😐اون یه مادره و انسان ، این چ‌سوالاییه،یا مادرنشدی یا انقد دوذت پرادمه اصن نفهمیدی بچه داری چی ...

مدل من لابد وقتی تیمارستان بودی واسه معاینه میومدن زیاد دیدی

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟