2777
2789
عنوان

میخوام عکس بدون فیل تر بذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 40 پست
آها😂😁لنتییییییی باور کن خیلییییییییی ماه و خوشگلی😍❤

مرسی عشقم گاهی ادم اینجوری میشه از خودش متنفر میشه

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

شما بور هستی دیگه ابروهات رو بخای پهن کنی زیاد جالب نمیشه

اره زشت میشه میکرو هم کنم پخش میشه زنونه میشم  

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زاویه ک خوبه گونه هم یه ذره وزن اضافه میکنم گنده میشه ولی حس میکنم ظریف باشه صورتم بهتره

نهههههه دست اضافه نبر تو صورتت فیک میشه حالتش  ، همینجوری ناز و اروپایی بزار بمونه 😍

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

توعکس اولی بنظرم اومد که عمل کنی

گنده نیس خیلی ولی عمل کنم خوب میشه

پول دستم بیاد میکنم  

نهههههه دست اضافه نبر تو صورتت فیک میشه حالتش ، همینجوری ناز و اروپایی بزار بمونه 😍

❤️❤️

مرسی عشقم گاهی ادم اینجوری میشه از خودش متنفر میشه

آره درک میکنم 

ولی بخدا الان خیلی خوشگلی😍

زیاد ایراد نگیر از خودت یهو دیدی رفتی ی کار کردی با صورتت بعدم پشیمون شدی ، چون این ایده ها که دادی اصلا برا صورتت جالب در نمیاد

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

آره خودشه.کاربری دومشه

آره فهمیدم 😍

آره درک میکنم ولی بخدا الان خیلی خوشگلی😍زیاد ایراد نگیر از خودت یهو دیدی رفتی ی کار کردی با صورتت ب ...

مرسی عزیزم چشم