2777
2789

عزیزان چندتا سوال داشتم ممنون میشم اگر بلدین جواب بدین

اول اینکه شما بلافاصله بعد تموم شدن ماشین ظرفترو بیرون میارین ؟ یا میذارین چند دقیقه بمونه ؟

دوم اینه بعد شما وقتی خواستین ظرفارو در بیارین فوری در میارید یا اینکه چند دقیقه میذارین درش باز بشه بخارا بره بعد در میارین ؟

و سوم  اینکه ایا خود ماشین احتیاج داره خشک بشه دستمال میکشید یا خودش خشک میشه ؟ لازم هست درشو باز گذاشت تا تموم بخارا بره ؟

و چهارمی شما غیر از جلادهنده و نمک و قرص از چیز دیگری استفاده میکنید ؟ رو اینستا دیدم بو گیر هم استفاده میکنن 

من فقط یه بار استفاده کردم حدود نیم ساعت بعد خاموش شدن دستگاه درشو باز کردم دستگاه کلی بخار داشت ، ظرفاهم یه مقدار لک داشتن بعضیاهم چندتا قطره اب روشون مونده بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میذارم بخار خارج شه بعد ظرفارو در میارم 

ببین هر چهل تا شست و شو من جرمگیر هم استفاده میکنم همون برند فینیش روی حالت ماشین کر بذار جرمیگر و بذار طبقه وسط بذار خودش خودش و جرمگیری میکنه بوگیر هم من استفاده نکردم تا الان حقیقتا 

بعد اینکه من روی حالت economic استفاده میکنم خودش خشک میکنم فک کنم حالت اتوماتیکش هم همینطور باشه و خشک میکنه بقیه حالت ها رو امتحان نکردم حقیقتا و نمیدونم ولی بازم حدس میزنم خشک کنه خودش 

پیشنهادمم اینه ظرف هارو کامل کامل چربیشون و نگیری اما حتما دقت کن اشغال های بزرگ روی ظرفارو خالی کنی به دستگاه اسیب میزنه 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

سلامصبر میکنم ظرفها رو خشک بکنه و خنک بشن وگرنه دستم می‌سوزه بوگیر داره و قرص نمک و جلادهنده وقتی قر ...

خیلی ممنونم

حدود چند دقیقه صبر میکنید و بعد ظرف هارو  در میارین ؟و تو این مدت در دستگاه و باز میکنید ؟

و ببخشید بوگیر و هربار باید عوض کرد ؟ مثل قرص ؟

مال من بوش نیست.

کارشناس که اومده بود برا تعمیر گفت یه ساعت بمونه بعد درشو باز کن که کامل خشک بشه ظرفا و لک نشه . بعدش درشو باز میکنم جمع میکنم . من جلا دهنده و نمک و قرص استفاده میکنم. من همیشه یه کوچولو درشو باز میزارم بو نگیره

من هر دو بار شستشو فیلترشم با مسواک و مایع ظرفشویی میشورم

خیلی ممنونمحدود چند دقیقه صبر میکنید و بعد ظرف هارو در میارین ؟و تو این مدت در دستگاه و باز میکنید ...

بو گیر برای حدود صد بار استفاده کافیه

در دستگاه رو باز نمیکنم چه کاریه بخار بزنه توی صورتم 

نیم ساعت یه ربع بعد یا حتی شده فردا باز کردم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

میذارم بخار خارج شه بعد ظرفارو در میارم ببین هر چهل تا شست و شو من جرمگیر هم استفاده میکنم همون برند ...

خیلی ممنون واقعا مرسی

من رو حالت یک ساعته گذاشتم طرف گفت برای شست و شوی روزانه این بهتره دیگه اون حالتای دیگرش و استفاده نکردم پس یکی دوبار هم از اون حالتا استفاده میکنم ببینم کامل خشک میکنه یا نه

و اینکه وقتی جرمگیر استافده میکنید باید ماشین خالی باشه ؟ یا همراهش ظرفم میچینید ؟

بعد استفاده یعنی درشو باز میذارید تا بخار خارج بشه کامل ؟ اونوقت ظرفو در میارین ؟

مال من بوش نیست.کارشناس که اومده بود برا تعمیر گفت یه ساعت بمونه بعد درشو باز کن که کامل خشک بشه ظرف ...

مرسی گلم

یعنی میذارید یک ساعت بعد تموم شدنش همون طور بمونه بعد یک ساعت هم درشو باز میکنید کاملا بخار خارج بشه اونوقت ظرفارو در میارین ؟

مرسی گلمیعنی میذارید یک ساعت بعد تموم شدنش همون طور بمونه بعد یک ساعت هم درشو باز میکنید کاملا بخار ...

خواهش میکنم ♥️

نه یه ساعت در بسته میمونه بعدش باز میکنم و بلافاصله ظرفارو در میارم از توش

این سوال منم هست که بعدهربار داخلش پاک میکنم با دستمال 

چون لکه آب میمونه 

ولی خیلیارو میبینم پاک نمیکنن

واقعا دردسر میشه برام

همم میگم پاک نکنم خراب میشه 

ظرفشویی منم دوو هس۱۴نفره

من وسط لاستیک لباسشویی هم بعد اتمام میپاکم