2777
2789

بابا نمیشه که آدم تو محیط کار سرد و زیادی مقید باشه جدا از عجیب بودنش تک میفتی و کلا انگار عضو گروه نیستی بعد از نظر اخلاقیات و قدرت همکاری زیر سوال میری و هزار دردسر دیگه کاری هم باشه نمیتونی از همون همکار آقا کمک بخوای 

بعضی بحث ها پیش میاد با خنده و شوخی باید رد کنی یا یه جوابی بدی نمیشه کاملا لال باشی یا جدی برخورد کنی تو موقعیتش واقعا نمیشه شما راحت میگید ولی نمیشه

مثلا من خودم دقت میکنم یه بحث هایی پیش اومده تقریبا جنسی‌ یا خصوصی یا استاد و همکلاسی آقا محبتی کرده توجه کرده فهمیده پریودم برام شکلات خریده ولی نمیتونستم مثل ربات بگم برو اون ور حرف نزن دوستان متاهلم هم همینن فرقی نداره پس اینقدر تو تاپیکا اینو نگید که چرا اجازه میدی بعضی شوخی هارو بکنند یا تو متاهلی چرا آقایون اطرافت محبت دارن مگه دست خودمونه چون زیاد دیدم میگن اینو تو تاپیک خانمای شاغل تاپیک زدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای نگو تورو خدا

استاد و همکلاسی آقا بفهمه پریودی بره شکلات بخره؟؟!!

چنین مواقعی من ترجیح میدم زمین دهن باز کنه برم داخلش 

هر چیزی حدی داره 

من هم سنم کمه هم توی جامعه ام هم طرز فکرم قدیمی نیست ولی یه چیزایی رو بذارید خط قرمز بمونه 

محبت و صبحت جنسی با همکار و استاد ؟!

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

شما هرچقدرم بگید ما خانم های خانه دار درکی ازین موضوع نداریم بازم دلیلتون منطقی نیست گرم بگیرید و شوخی کنید یا تاریخ پریودتون رو همکار آقا متوجه بشه .

اصلا تا ابد بگید ما درک نداریم .مهم نیست😊

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

به عنوان کسی که شغلم جوری بود بیشتر با آقایون بودم کااااملا تکذیب میکنم

چی رو تکذیب میکنی؟ مثلا اقایون به شما توجه بکنند میگی به من توجه نکنید؟ یا اخم میکنی تشر میزنی مگه میشه؟ بالاخره گفت و گو هست شوخی هست ممکنه همکار آقا نگران حال شما باشه اینجا میگن تو متاهلی چرا اجازه میدی همکار آقا نگران حال بدت باشه تو حد و مرز نداری انگار اون خانم گفته بیا نگران من بشو! خب وقتی نگرانه باید تشکر کنی با روی خوش بگی موردی نیست نهایتش همینه که حریم خصوصیت حفظ بشه وگرنه نمیتونیم طرفو کتک بزنیم که

صمیمیت هم نا حدی درسته بیشترش نه من الان همکارای آقامو عمرن با اسم کوچیک صدا نمیکنم آقای فلانی مثلا ولی صحبت خنده دارم میکنیم ولی با رعایت اصول اخلاقی دیگه از حدشون نباید بگذرن این جوری خوبه وگرنه چه زیادی صمیمی باشی چه زیادی یخ و جدی و خشک دردسر میشه و تحمل اونجا سخت میشه واست

شما هرچقدرم بگید ما خانم های خانه دار درکی ازین موضوع نداریم بازم دلیلتون منطقی نیست گرم بگیرید و شو ...

والا منم که خانه دار نیستم درکی ازین موضوع ندارم یه نفر بفهمه پریودم بره برام شکلات بگیره 

اصلا چرا باید به مردم بگم پریودم

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
چی رو تکذیب میکنی؟ مثلا اقایون به شما توجه بکنند میگی به من توجه نکنید؟ یا اخم میکنی تشر میزنی مگه م ...

خود خانوم اجازه میده که اون آقا چنین برخوردی داشته باشه

منم خانومم منم شاغل بودم وقتی میبینی یه آقایی کرم داره بهتره دور و برش نباشی یا اصلا باهاش چشم تو چشم نشی

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

والا منم که خانه دار نیستم درکی ازین موضوع ندارم یه نفر بفهمه پریودم بره برام شکلات بگیره اصلا چرا ب ...

قرار نیست هر محبتی که کسی میکنه دریافت کنیم

جعبه شکلات خریده بگو خیلی ممنون من نیاز ندارم بزار روی میز یا میتونه جعبه رو باز کنه بقیه بخورن و تشکر سرد و خشک خالی بکنه تا اون آقا متوجه بشه که خانومه از اون خانوما نیست

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤