2777
2789

یادت نره تو خودِ معجزه‌ای 💫

قرار نیست یه شبه دنیا رو عوض کنی، فقط کافیه یه قدم کوچیک برداری…

همین یه قدم، می‌تونه شروعِ یه داستان خفن باشه که خودت قهرمانشی 💪🔥

اگه زمین خوردی، اشک نداره… همه زمین می‌خورن! فرقش اینه که تو بلند می‌شی با لبخند 😎

هیچ‌کس مثل تو ترکیب خاصی از فکر، احساس و انرژی نداره. دنیا منتظر توئه که بدرخشی.

پس یه لبخند بزن، یه نفس عمیق بکش، و با خودت بگو:

“امروز، روزِ منه!” 🌞🌈

زندگی نمی‌خواد کامل باشه، فقط می‌خواد واقعی و پر از عشق باشه ❤️

تو این راه، کم نیار… چون یه نسخه از تو فقط یه‌دونه‌ست!

آره خودِ تو! همونی که شاید امروز یه ذره خسته‌ست، همونی که هزار بار زمین خورده، ولی بازم بلده لبخند بزنه 😊

می‌دونی چیه؟

تو خودِ نوری! ⛅️ فقط بعضی وقتا ابرا میان جلوش و نمی‌ذارن بدرخشی، ولی نگران نباش… خورشید همیشه اون پشت هست! 🌞

یه چیزی یادت بمونه:

هیچ‌کس نمی‌تونه جای تو رو پر کنه، چون ترکیب خاص و نابِ تو فقط یه‌دونه‌ست.

دنیا منتظر توئه، منتظر اون لحظه‌ای که خودتو باور کنی و بگی:

«دیگه تمومه! من اومدم بدرخشم!» 😎🔥

زندگی همیشه آسون نیست، ولی تو قراره آسونش کنی با حال خوبت، با لبخندت، با اون انرژیی که از ته دل میاد! 💖

اگه یه جایی شکست خوردی، فرقش با بقیه اینه که تو دوباره بلند می‌شی، گرد و خاکو می‌تکونی و می‌گی:

«بازی هنوز تموم نشده!» 💪

نگاه کن به آینه… اون کسی که اونجاست یه جنگجوئه. یکی که هر بار طوفان اومده، قایقش رو محکم‌تر ساخته. ⛵️

زندگی قراره لبخند بزنه بهت، فقط باید تو اولین لبخند رو بزنی.

به خودت ایمان بیار، حتی اگه هیچ‌کس ایمان نداشت. چون آخرش، تویی که می‌رسه… همیشه! 🌟

پس امروزو با لبخند شروع کن، با یه آهنگ حال‌خوبی تو دلت، با یه فنجون انگیزه ☕️✨

و با این فکر که:

“من قراره بهترین نسخه‌ی خودم باشم… از همین الان!” 🌻🌈

دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم ((‌  پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4