2777
2789
عنوان

قانون جدید مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 81 پست
الان مردها همه گرگ شدن چیزی به نام خودشون نمیخرن که! براحتی اعسار میزنن و قبول میشه

اره دیگه البته زن اگه بتونه ثایت کنه که از فرار مهریع اموالشو بنام کسی دیگه زده دردسر بزرگی میشه واسش

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

من لایحه رو خوندم متوجه نشدم جایی نوشته باشه عطف به ماسبق میشهمسئله آزادی زندانیای قبلش رو خوندم و ف ...

در کل خیلی مبهمه ، اما خیلی به ضرر خانما میشه خییییییلی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره دیگه البته زن اگه بتونه ثایت کنه که از فرار مهریع اموالشو بنام کسی دیگه زده دردسر بزرگی میشه واس ...

میگن بعد از مطالبه مهریه اگه بزنه بنام کسی فرار دین حساب میشه ، اگه قبلش بزنه مشکلی پیش نمیاد و زن جایی دستش بند نیس

اینا ک قانون ۱۴ تا رو الان تصویب کردن همزمان بایدحقوق برابر برای زن رو هم تصویب میکردن ن ک ماها موقع ...

خب وقتی دل کسی برامون نمیسوزه فقط تحت همچین شرایطی ازدواج کنید 

من تمام حقوقم و دارم حق حضانت دخترمم دارم مهریه ندارم خونه ای که تازه چند ماه پیش گرفتیم به اسم منه 

اینجوری نبود هم ازدواج نمیکردم به هیچ وجه الان که مهریه اینجوریه دخترا باید خیلی بیشتر سخت گیری کنن 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

اون پسرایی ک خونه ندارن چی

ربطی به خونه داشتن نداشتن اونا نداره 

مهریه رو ۶ دونگ خونه یا ۳ دونگ خونه بزنید

یا فلان گرم طلا

از هیچی بهتره

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

لاهوتی: مهریه بیشتر از ۱۴ سکه دیگر مجازات زندان ندارد

سخنگوی فراکسیون مستقلین مجلس:

🔹بر اساس مصوبه جدید مجلس پرداخت مهریه صرفا تا ۱۴ سکه مجازات حبس دارد و بیش از آن در صورت توان مالی زوج قابل مطالبه و وصول است.

🔹اگر زوج ها ۱۰۰ تا، ۲۰۰ تا، ۳۰۰ تا سکه هم توافق کرده باشند، آن توافق به قوت خودش باقی است.

🔹هدف قانون گذار در اینجا کاهش زندانیان مهریه است. ما بیش از ۲۵ هزار زندانی مهریه داریم.

🔹قرار نیست زمانی که یک نفر شرایط مالی مناسب ندارد، ما برای مهریه او را زندانی کنیم.

ازجــوانـی گـله دارم ز جـهانــت سـیرم کوله باری ز حســـرت ز همـه دلــگیــرم مـن ســر وپـای خیـــالـم همـه ســال بـیـمارم زغـــم دوری یــارم همـه شـــب بیــدارم تــاســـحر خـواب نـــدارم نه کـــسی میـــــدانــد نه کســی هست که چون خــود به کنــارم مانـد مــنوجــامـو می مطــرب هـمه دیـوانه شدیــم گویـی ازشهـــرخود دور وبیـــگانه شدیـــم تـــو کــمی حـــــرف بزن مــن بـه غـــمم میــبالــــم ســـر بـی کسـی ســــلامت که شده احـــوالم تــو چه دانـی ز جــهانم که نـداری طــاقت تـابـریزم غـــم اســــرار نهــانـم بیــرون مــن هـمانم کـه دراوج جــــوانـی نــه جوانـی دیــدم نه جوانـی دیدم نه جوانـی....

چه فایده تا ۱۴تا قانون میتونه ازش بگیرع مابقی رو باید اثبات کنی ظرف داره که بگیری این طوری در واقع م ...

بقیش میشه برای زمان فوت و ارث ک ارث زن یک هشتم هست 

ولی اگ‌مردی زنشو بعد ۱۵،۲۰سال بخواد طلاق بده چی 

با ۱۴سکه فقط؟