2777
2789
عنوان

قانون جدید مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 81 پست

خونه بزنید ، سکه نزنید 

قبولم نکردن به درک ، خدافظ 

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیر ..بیشتر هم باشه میدن ولی گفتم بر اساس شرایط مالی فرد هستمثلن طرف نداره پس همون ۱۴ تا رو باید بده ...

رندانی نمیشه یا میشه

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
خیر ..بیشتر هم باشه میدن ولی گفتم بر اساس شرایط مالی فرد هستمثلن طرف نداره پس همون ۱۴ تا رو باید بده ...

الان مردها همه گرگ شدن چیزی به نام خودشون نمیخرن که! براحتی اعسار میزنن و قبول میشه

یعنی ازدواج بدون گرفتن تمامی حقوق برابر بلا عزل احمقانه ترین حرکت برای زن ایرانیه واقعا

اینا ک قانون ۱۴ تا رو الان تصویب کردن همزمان بایدحقوق برابر برای زن رو هم تصویب میکردن ن ک ماها موقع عقد بخوایم از طرف مقابل لطف کنه حقوقمون بهمون مساوی بده 

مجلس فقط دلش واس مردا میسوزه الان باید قانون حقوق برابر رو هم تصویب میکردن 

کلا زندانیا رو میخوان آزاد بکننیعنی شامل قبلیا هم میشه متاسفانه من دو سال پیش اجرا گذاشتم بعد از کلی ...

من لایحه رو خوندم متوجه نشدم جایی نوشته باشه عطف به ماسبق میشه

مسئله آزادی زندانیای قبلش رو خوندم و فک کتم اون جداگونه بررسی شده

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️

چه فایده تا ۱۴تا قانون میتونه ازش بگیرع مابقی رو باید اثبات کنی ظرف داره که بگیری این طوری در واقع میشه عندالاستطاعه