2777
2789
عنوان

من شرمنده خونواده مم

344 بازدید | 25 پست

۲۲سالمه باید تا الان سرکار بودم 

یا حدقل ازدواج میکردم 

که توی این گرونی سر بار نباشم 

باید الان مهارتی بلد بودم خودم خرج خودمو در می‌آوردم که 

شرمنده بابام نشم 

دانشگاه هم نرفتم من . چون تنبلی کردم و درس نخوندم 

کاش هیچ وقت مریض نمیشدم که هزینه کنن 

کاش میتونستم فقط آب و نون خشک بخورم 

کاش دلم میوه و تنقلات نمی خواست 

کاش هیچ وقت کفش و لباس نخرم و تا ۲سال نمیخرم 

من سربارم تو این خونه  🥲🍂

کاش زودتر از اینا ازدواج کرده بودم و موقعی ک جهیزیه مناسب میشد قیمتش  رفته بودم سر خونه زندگیم 

۱۴ آذر به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دختر من 20سالشه دانشجوی دولتی هست بعضی وقت ها میگه من سربارم من و باباش میگیم مگه تو خودت اومدی ما تو رو آوردیم تو این دنیا وظیفه داریم هزینه کنیم تا تو بزرگ بشی...

مامی کیا ی سابق هستم 

بنظرم این فکرا فقط باعث میشه نشخوار فکری بگیری 

من خودم یه دختر ۱ ساله دارم 

همیشه میگم تا آخر عمرم موظفم هرچی که نیاز داره براش فراهم کنم چون من خواستم بدنیا بیاد مسئولیتش بامنه

تاحالا جوری باهات رفتار کردن که احساس کنی سرباری؟؟؟

اره عزیزم 

منت زیاد سرم گذاشته شده 

۱۴ آذر به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر

این حرفا یعنی چی دختر؟ من اصلا کاری به چیزی ندارم حق داری اگه بخوای سر درس نخوندن اذیت بشی اونو موردی نیست اما یکسری کار ها از وظایف پدر و مادر هست اینجوری باشه اصلا نباید زندگی کرد! حق و حقوقی داری نمیشه بگی چون نرفتم شدم سربار خانواده این چرت و پرتا رو تو ذهنت راه نده....مورد بعدی که خیلی حرص خوردم سر ازدواج بود دختر خوب مگه ازدواج یعنی موفقیت کامل؟ یعنی هروقت دیدی طلا ارزون شد جهیزیه کامل شد سریع شوهر کنی؟ چه منطقیه آخه؟ تعجب کردم تو رو دیدم دخترا جدیدا همه به فکر موفقیت و استقلال خودشونن تا به فکر ازدواج سریع و.... مگه چند بار آدم قراره زندگی کنه واقعا من نمی‌دونم چرا همچین تفکراتی که سر باز هستی رو به ذهنت راه میری 

اره عزیزم منت زیاد سرم گذاشته شده

من که پدر نداشتم اما مادر من همیشه جوری رفتار میکرد انگار سربارم با اینکه تک بچه بودم و تو سن کم میرفتم سرکار 

اما من در برابر دخترم اینگونه فکر نمیکنم

بنظرم این فکرا فقط باعث میشه نشخوار فکری بگیری من خودم یه دختر ۱ ساله دارم همیشه میگم تا آخر عمرم مو ...

بابام  بهم میگه از سگ ماده شیر خوردی 

بهم یبار گفته مامانت تورو دختر گوزیده 

به خاطر درس نخوندنم گقته گاو سیاه و خنگ 

پارسال گفت حرومت بشه اون بخاری ای ک توی خونه من روشنه و تو گرم میشی 🥲 

حتی برای خونه چیزی میخره موقع خوردن نمی‌چسبه بهم 

ولی همون چیزو داداشم با حقوق خودش میخره انگار شیر مادره خیلی میچسبه 

دختر من 20سالشه دانشجوی دولتی هست بعضی وقت ها میگه من سربارم من و باباش میگیم مگه تو خودت اومدی ما ت ...

بیام دختر بزرگ تون بشم🤣🤦🏻‍♀️ 

بابام بهم میگه از سگ ماده شیر خوردی بهم یبار گفته مامانت تورو دختر گوزیده به خاطر درس نخوندنم گقته ...

عزیزم پس مشکل از پدر و مادر هست 

بچه آوردن وظیفه دارن هزینه کنند.نمیشه بری جایی فروشنده بشی درک درکنارش دانشگاه پیام نور یا آزاد بری؟

مامی کیا ی سابق هستم 
بابام بهم میگه از سگ ماده شیر خوردی بهم یبار گفته مامانت تورو دختر گوزیده به خاطر درس نخوندنم گقته ...

من کاملا شرایطت رو درک میکنم 

من هم دقیقا تو شرایط تو بودم 

بنظرم سنی نداری بشین درس بخون 

دانشگاه برو یه شهر دیگه خوابگاه بگیر هم کار پاره وقت انجام بده