2777
2789
عنوان

من شرمنده خونواده مم

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 25 پست

عزیزم ......شما برکت خونه ای.....ازدواج چیه؟ سنی نداری که، من تازه ۲۷ رفتم دانشگاه، الانم شغل خوبی دارم، شما هم هدفمند زندگی کن.سرتو با درس یا کار گرم کن.بوقتش خونه ی بخت هم میری انشاالله

خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این حرفا یعنی چی دختر؟ من اصلا کاری به چیزی ندارم حق داری اگه بخوای سر درس نخوندن اذیت بشی اونو مورد ...

اخه بابام جوری رفتار میکنه که اگه مثلا ازدواج حتی از نوع موفقش میکردم بهتر بود 

لاقل موقع ارزونی جهاز میداد خیال خودشو راحت میکرد 

پست بالایی بخون ببین چیا گقته بهم 

۴۰۲ دختر همسایه مون یسال ازم کوچیکه 

عقدش بود صدای اهنگ میومد 

بابام اومد خونه انقد ناراحت شد  که چرا دختر من بزرگتره هنوز ازدواج نکرده 

لاقل اگه درس میخوندم میگفت درس میخونه ولی خب من درس هم نخوندم

البته امسال کنکوری ام  و خداروشکر نسبتا وضعیت درصدام خوبه

خیلی ناراحت شد بابام 

به مامانم  میگه دست شو بگیر عروسی عزا ببرش ببینند شاید یکی اومد خواستگاری 🥲🤦🏻‍♀️

۱۴ آذر به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر

من که پدر نداشتم اما مادر من همیشه جوری رفتار میکرد انگار سربارم با اینکه تک بچه بودم و تو سن کم میر ...

خدا حفطت کنه برا دخترت عزیزم 🥰

۱۴ آذر به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر

اخه بابام جوری رفتار میکنه که اگه مثلا ازدواج حتی از نوع موفقش میکردم بهتر بود لاقل موقع ارزونی جهاز ...

عزیز دلم ♥️🙂 اهمیت نده گفتی درس می‌خونی دمت گرم موقع درس خوندن تو خونه نمون برو پانسیون یا کتابخانه درس بخون هم به درس کمک می‌کنه هم از اون فضا دوری انشالله که قبول میشی میری و موفق میشی به یه مورد هم خیلی توجه کن رشته درستی رو انتخاب کن نزار بعداً دوباره به این تفکراتت اینم اضافه بشه که من که خوندم ای کاش رشته بهتری می‌خوندم‌...لایق بهترینایی اینو ثابت کن بهشون ♥️🌼

منم تا وقتی ازدواج نکنم همین حسو دارم 🥲

چن سالته ؟ 

پس درکم میکنی 

ولی خب من دیدم بزرگتر از من و درس نخوندن ولی پدر و مادرش از گل نازک تر نمیگن 

عزیز دلم ♥️🙂 اهمیت نده گفتی درس می‌خونی دمت گرم موقع درس خوندن تو خونه نمون برو پانسیون یا کتابخانه ...

فداتشم 🥰🥲