2777
2789

خواهشا برا منم دعا کنید شوهرم با سر خونی و بچه کوچک ول کرده خونه بابا دعا کنید اینبار خودش پیشقدم شده چون اونم قهر کرده میگه شکاکی و نمی خوامت حتما پست بزارید و دوستاتون تگ کنید اگه تونستید براتون صلوات خاص امام رضا بفرسم 

اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ.

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

برای من و خانوادمم دعا کن برات صلوات فرستادم

برات خوندم حاجت روا گلم

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انشاءالله امام رضا کمکت کنه التماس دعا

حاجت روت برات خوندم گلم 

دوستاتون تگ کنید

عکسش رو نگاه کن و روزی 1001 بار ذکر یا ودود رو بگو .

ای  ذکرو گفتم 

حاجت روا گلم

سلام مهربانو جان،اگر لطف کنی و برای پیداکردن یه وسیله ای که گم شده برام دعا کنی ممنونت میشم چون آرامش زندگیم بهش مربوطه.

منم براتون صلوات فرستادم ان شاالله حاجت روا بشی خدا به دلت آرامش بده و زودتر برگردی سر خونه زندگیت و آرامش داشته باشی ذکر یا ودود هم میگن خیلی خوبه برای آشتی و مهرومحبت بین زن و شوهر 

گذر زمان ثابت می‌کنه که هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست.
سلام مهربانو جان،اگر لطف کنی و برای پیداکردن یه وسیله ای که گم شده برام دعا کنی ممنونت میشم چون آرام ...

روسری یا شال گره بزن بگو خدا یا پیدا کن وسیلمو و مرتب بگرد و سوره حمد بخون .و بگو خدا اگه پیدا شد 10 هزار صدقه می‌زارم 

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم 
سلام مهربانو جان،اگر لطف کنی و برای پیداکردن یه وسیله ای که گم شده برام دعا کنی ممنونت میشم چون آرام ...

عزیزم برات فرستادم 

برای چیزهای گمشده ۳ بار سوره توحید و یک مرتبه سوره حمد بخون هدیه کن ام البنین معجزشو میبنی

عزیزم برات فرستادم برای چیزهای گمشده ۳ بار سوره توحید و یک مرتبه سوره حمد بخون هدیه کن ام البنین معج ...

ان شاالله زودتر پیدا بشه برام دعا کنید،ممنون از راهنماییتون مهربانو جان 

روسری یا شال گره بزن بگو خدا یا پیدا کن وسیلمو و مرتب بگرد و سوره حمد بخون .و بگو خدا اگه پیدا شد 10 ...

ممنون از راهنماییتون مهربانو جان