2777
2789
عنوان

کیا اینجوری ان؟

196 بازدید | 17 پست

دقیقا روز بعد تخمک گذاری شروع میشه قیافه م شبیه ادمای مریض میشه انگار سوتغذیه دارم.پوستم تیره و بی حالت میشه چشام گود میفته اصلا باورم نمیشه اییینهمه تغیییر.2روز بعد از شروع پریود پوستم روشن و شفاف میشه در حدی که خودم کیف میکنم.اصلا انگار یه ادم دیگه م.

حال روحیمم که نگو خیلی داغون میشم.

کیا مثل منن؟

اخه ابنهمه تغییر!😫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سندرم پیش از قاعدگی را به شدت تمام تجربه می کنم به حدی رسیدم که دیگه تصمیم گرفتم برم براش دارو بگیرم چون خیلی خیلی وضعیت روحیم خراب میشه و زیاد گریه می کنم و تمام خاطرات تلخ گذشته ام از جلوی چشمم رد میشه واقعا این دوران که از یک هفته قبل قاعدگیم شروع میشه برام دوران آسیب زایی شده و زندگیم را مختل می کنه

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
من سندرم پیش از قاعدگی را به شدت تمام تجربه می کنم به حدی رسیدم که دیگه تصمیم گرفتم برم براش دارو بگ ...

اره دقیقا

ینی جوریه که امروز شادو شنگولم فردا انگار کل غم های دنیا رو ریختن تو دلم.هرچی بدبختیه یادم میاد.قیافه مم که داااغون میشه.

به نظر من سندرم قاعدگی خیلی مرتبط با شرایط روحی هر آدمی به طور کلیه من دیدم آدم هایی که شاد هستند این مشکل را ندارند بیشتر آدم هایی که خلق و خوی افسرده دارند تجربه اش را دارند

البت حرفم علمی نیست بر پایه چیزیه که خودم دیدم

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
چون خیلی منظمه و از روی علایمش هم متوجه میشم.

بله منم قاعدگیم منظمه برای همین سریع متوجه میشم

به نظر من سندرم قاعدگی خیلی مرتبط با شرایط روحی هر آدمی به طور کلیه من دیدم آدم هایی که شاد هستند ای ...

عزیزم درست میگی.

من قبلا اصلا تعجب میکردم اسم سندرم رو هم میشنیدم.یه دوره افسردگی ماژور گرفتم که الانم دارم تقریبا.از همون موقع این سندرم رو گرفتم.

حال روحی زمینه ای خیلی موثره.

چاره شم داروئه دیگه.😔

چند سال پیش یکی از دوستام همین جا گفت قرص گل مغربی برای سندرم مفیده 

البته من استفاده نکردم و میخوام برم پیش پزشک چون دلم نمیخواد سرخود چیزی استفاده کنم

پس اینجوری نیستی وگرنه راحت متوجه میشدی

چرا دیدم یه روزایی سیاه ترم یا پوستم بدتره ولی دقت نکردم چه زماناییه 😂

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀