2777
2789

چکار کنم باید تصمیم بگیرم سه سال پیش قرار بود جدا بشیم آشتی کردیم و رفتیم مشاوره بعد اتفاقات جالبی نیفتاد و تو دعواها حرفای ناجور به روم می‌آورد که میمردم این آخری کتک زد و قهر اومدم آزمون داشتم شیرینی آورد و چیز های عاشقانه می‌فرسته بچه هم دارم چکار کنم سر استوری گذاشتن باهام کج میشه چک میکنه هی چکااااار کنم خدا کمکم کن از همون عقد فهمبدم نمی‌خوام جدی نگرفتن دارم دیوونه میشم از اینکه بعد پشیمون بشم چکار کنم دخترا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تو عقدم میشه بگی چه ویژگی هایی داشت همسر منم گوشیم رو چک‌میکنه فهمیده قبلا با خواستگارام تو اینس ...

تورو جون مادرت جدا شو نزاری با ی بچه ها هزارتا میدونم از این کارا میکنن ولی چون شوهر های چک کن ندارن اینجوری نمیشن بعد با بچه پدرتو درمیاره ب روت هم میاره داغون میشی 

عزیزم خودت باید تصمیم بگیری بخوای بمونی یا بری

اگه میتونی و خیانت نمیکنه بمون سر زندگیت و رو خودت کار کن و تمرکز رو بذار رو پیشرفت خودت

این نظر شخصی من بود 

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.

هر مردی هر زنی ایرادهایی داره اگه ابزار عشق میکنه براش شرط و شروط بذارید قبول کزد برگرد سر زندگیت بع ...

مثلا من دوست دارم جراحی زیبایی انجام بدم باورت نمیشه مبگم کاش جدا بشم تا خانوادش نفهمن چون میره میگه همه را ببین اینقدر 

تورو جون مادرت جدا شو نزاری با ی بچه ها هزارتا میدونم از این کارا میکنن ولی چون شوهر های چک کن ندارن ...

من خودمو عوض کردم جلوش واستادم هرکار کرد کوتاه نیومدم تا دادگاه و پاسگاه و طلاق رفتم جدا شدم مستقل شدم بچه هامو گرفتم سرکار رفتم هیچکسم پشتم نبود نه مهریه داد نه چیزی  الان ادم شده چون مردا بدشون نمیاد یک زن تو سری خور داشته باشن ولی وقتی حقتو بگیری آدم میشن 

مثلا من دوست دارم جراحی زیبایی انجام بدم باورت نمیشه مبگم کاش جدا بشم تا خانوادش نفهمن چون میره میگه ...

اینا با صحبت حل میشه باید مردت رو بپزی زمان میبره یه شبه و یه روزه نمیشه  مردها ٦ ٧ سال از زندگی بگذره اروم اروم حرف شنوی پیدا میکنن