2777
2789
از دیشب تا الان داره میلرزه تو تب هیچی هم نمیتونه بخوره،واقعا دیگه پول نداریم از بس قرض گرفتیم تا خر ...

دلم کباب شد که 🥲🥲🥲اخه اینطورم نمیشه والا من خودمم وضعم خیلی بده تصادف بدی کردیم واسه خرجی دکتر ها ماهم کلی قرض گرفتیم ولی بازم من بودم میبردمش

در من دردیست که فقط خود دانم و بس🥲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه

خودت فعلا برو یه شربت پروفن با یه بسته شیاف دیکلوفناک از داروخانه بگیر تبشو بیار پایین خدای نکرده تشنج نکنه، فردا یه جوری پول جور کن ببرش دکتر. باید غذای مقوی بهش بدی. آب فراوان

بیمه ندارین؟ بیمارستان کودکان برین رایگانه، من بچمو بردم دکتر بالای یه تومن هزینش بود بدون دارو بیما ...

نه بیمارستان کودک هست این شهر خراب شده نه بیمه ب تامین اجتماعی داریم ما قشر کارگر رد چه ب تامین اجتماعی خواهر جان

لااقل آزمایشات اورژانسی دارن علت مشخص بشه عفونته ویروسه

همین ویروس جدیده‌ست. تب زیاد داره. باید بدن بچه‌رو بی آب نزارن. بتونه گوشت تو‌شیشه یا چیزای مقوی به زور بهش بده بخوره جون بگیره 

یه چیزی بت میگم من ۵تا بچه دارم ....اکثر وقتا خودم دارو میخرم و مراقبت میکنم خودسرانه هم نه دیگه همه نوع باکتری ویروس و تبی دیدم ودکتر بردم می‌دونم چ دارویی به بچه هام میسازه...الان بچه ات فقط تب داره یا علایم سرماخوردگی هم داره،کلا تب که بکنه مطمعن باش عفونت هم داره ...ولی اگه فقط سرفه و آبریزش بود ویروسیه بودنش عفونت نکرده

یه چیزی بت میگم من ۵تا بچه دارم ....اکثر وقتا خودم دارو میخرم و مراقبت میکنم خودسرانه هم نه دیگه همه ...

سرفه و آبریزش هم داره تب از دیشب گرفته هر چی استامینوفن میدم هیچی میگه دهنم تلخه