2777
2789
نه بیمارستان کودک هست این شهر خراب شده نه بیمه ب تامین اجتماعی داریم ما قشر کارگر رد چه ب تامین اجتم ...

عزیزم ببین اول اینکه پارچه یا پنبه خیس کن روی شکم و کشاله ران بزار. پروفن بده ولی زیاده‌روی نکن برا کبدش ضرر داره. از داروخانه بپرس بگو بچم سنش اینقدره، چقد بهش بدم.

و اینکه یه بسته شیاف دیکلوفناک ۵۰ بخر. اگر دیدی بعد شربت هم باز بعد یکساعت هیچ جوره پایین نمیاد ، یه دونه شیاف براش بزار. ولی بیشتر از یکبار در روز ممنوعه.

تقویتش کن‌. لیمو شیرین، آب پرتقال، آبگوشت پرگوشت.

میدونم ممکنه دستت تنگ باشه و نداشته باشی، 

ولی اگر تونستی به مقداری قرض بگیر این‌چندروز به تغذیه بچت برس. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سرفه و آبریزش هم داره تب از دیشب گرفته هر چی استامینوفن میدم هیچی میگه دهنم تلخه

خب عزیزم آموکسی کلاو عالیه جواب میده اگه تب هم داره سعی کن دوز ۶۰۰به بالا بگیری...یه ایپوبروفن ...زود خوب میشه

دلم کباب شد که 🥲🥲🥲اخه اینطورم نمیشه والا من خودمم وضعم خیلی بده تصادف بدی کردیم واسه خرجی دکتر ها ...

خدا سلامتی بهتون بده عزیزم،ولی واقعا با این تورم ها دیگه بخور نمیر هم گیرم نمیاد

سرفه و آبریزش هم داره تب از دیشب گرفته هر چی استامینوفن میدم هیچی میگه دهنم تلخه

خب آنتی بیوتیک لازم داره بچه. 

هم آموکسی کلاو هست هم آریترومایسین منتها نمیدونم کدومش برا عفونت بچت مناسبه. اگر پول ویزیت دکتر نداری برو داروخانه علائمشو بگو و بگو کدوم از این شربتا براش مناسبه 

برو داروخونه از دکتر داروخونه یواشکی بپرس و بگو شرایط دکتر بردن رو ندارم خودش راهنماییت میکنه بهت دا ...

آقا من خودم مشاور داروام ازبس دونه دونه داروهارو گرفتم و دکترا تجویز کردن واس بچه هام می‌دونم هرآنتی بیوتیک مناسب و سنی و چه تبی هست😂

خدا سلامتی بهتون بده عزیزم،ولی واقعا با این تورم ها دیگه بخور نمیر هم گیرم نمیاد

بله شرایط خیلی ها سخت شده شوهر من کارگره تو خونه اجاره ای بدون ماشین الانم بیکار میشه تا یه ماه بهار بخدا تو پول دکتر و تاکسی ها داغون شدیم تموم نمیشه

در من دردیست که فقط خود دانم و بس🥲
خب آنتی بیوتیک لازم داره بچه. هم آموکسی کلاو هست هم آریترومایسین منتها نمیدونم کدومش برا عفونت بچت م ...

بله درسته عزیزم اگر عفونت گلو وتب داره آموکسی کلاو زود جواب میده،اگه فقط سرفه و آبریزش وخلط داره آزیترومایسین ۲۰۰