2777
2789
عنوان

من آدم بی حجابی هستم دیشب یه خواب دیدم خیلی ترسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 30 پست

من حجابم معمولیه ولی رفتارم خیلی سنگین و متینه 

حجابم معمولیه یعنی گاهی مانتویی هستم گاهی چادری 

ولی سعی ام اینه متعادل باشم قشنگ میفهمم چی میگی گاهی بین برزخ گیر میکنی که سمت کدوم طرف بری برد کردی

آدمها همیشه قلبش حس‌میکنه چه کاریدرسته و باهاش حالشون خوبه و بهشون آرامش میده ؛ فهمیدنش راحته .ولی اینکه همیشه انجامش بدی و استمرار داشته باشه باید دلایل انجامشو هی به خودت یادآوری کنی

راضیم به رضای تو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ربطی به حجاب نداره اعمالت مهمه

خیلی غیبت میکنم خدا ببخشه منو هرکاری میکنم نمیشه ترک کنم

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

خب بی حجابی رو کنار بزار عزیزم

بخدا دلم پر میکشه ولی انگار یکی مجبورم میکنه حجاب نکنم 

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

بد حجابی با بی حجابی فرق داره و اینکه بله جداست

خیر جدا نیست . اینهمه دخترجوان و نوجوان تحت فشار فرهنگی و جوغالب جامعه   به لباس پوشیده داشتن و  حجاب رو روسری سر کردن وسختی های دیگش عمل‌میکنن . فقط بخاطر چشم گفتن به خدا و قطعا این یکی از اعمال خوبیه که از چشم خدا پنهان نمیمونه. 

ضمن اینکه ایشون میگن گاهی با موهای باز بیرون میرن ،

راضیم به رضای تو
بیشتر درگیری های ذهن خودته سعی کن به مسیری بری که از درست بودنش مطمئن هستی

نمیدونم چ بیماری دارم ک ن میتونم درست تصمیم بگیرم ن چیزی 

انگار رو هوام 

انقد تغییرات ناگهانی میکنم ک واقعا خودمو نمیشناسم 

حزب بادم سریع با ی حرف تفکراتم عوض میشه

نمیدونم چ بیماری دارم ک ن میتونم درست تصمیم بگیرم ن چیزی انگار رو هوام انقد تغییرات ناگهانی میکنم ک ...

دمدمی مزاج هستی سعی کن چهارچوب های زندگیت را درست و با علم و مطالعه بچینی و بهشون پایبند باشی 

مثلا من امکان نداره موهام را بیرون بذارم این جزو خط قرمزهامه. یا جوراب نازک  اصلا نمیپوشم اصلا و ابدا

یا با نامحرم بدون حضور همسرم اصلا صحبت نمی کنم با اینکه به آدم معاشرتی هم در اقوام شناخته میشم. اما چادر پوشیدن نه بستگی به مکان می پوشم بین چادر یا لباس پوشیده با توجه به شرایط انتخاب می‌کنم. 

نظرت شما برای خودت محترمه من دارم با استارتر حرف میزنم

وقتی راجع به چیزی آگاهی ندارین نباید توی سایت عمومی بعنوان راهنمایی دختری که دغدغه دینی داره کمک فکری بدین . 

اینکه مد شده یه عده حجاب رو از دین جدا میدونن ،و میگن دل باید پاک باشه و امثال این‌جمله ها ؛ قطعا نظری هست که از روی عدم آگاهی و مطالعه ناکافی دین میاد ،

بحث نظر نیست ،بحث برداشت اشتباه از خوبی و بدی حول محور دینه.

موفق باشید . 

راضیم به رضای تو
وقتی راجع به چیزی آگاهی ندارین نباید توی سایت عمومی بعنوان راهنمایی دختری که دغدغه دینی داره کمک فکر ...

کسی ک معلمشو دوس داره درسشم باید بخونه.

با اینکه آدم بی حجابی هستم و عاشق اهل بیت و خدا هیچ وقت اینو قبول نداشتم ک راهی ک میرم درسته و مهم دلمه

من همیشه میدونم دارم تو حجابم کوتاهی میکنم 

خداوند هم گفته شرط دوس داشتن و اعتقاد به من اینه ک امر منو اطاعت کنی

کسی ک معلمشو دوس داره درسشم باید بخونه.با اینکه آدم بی حجابی هستم و عاشق اهل بیت و خدا هیچ وقت اینو ...

خدا حفظتون کنه . من چادری نیستم ولی میدونم پوشش یه خانم از مهمترین اعمالیه که خدا بابتش به پیامبرش وحی فرستاده و توی معجزه ی آخرین پیامبرش قرآن ، راجع بهش با خانمها صحبت کرده.

پس میزان اهمیت حجاب معلومه . 

به نظرم تا حدودی حق دارین چون ر در واقع الان یه جور اجبار تحمیلی نسبت به حجاب نداشتن توی  جامعه شکل گرفته .نود درصد از دوستان من کاملا بی حجابن و اکثرا هم‌میگن بخاطر مسخره نشدن اطرافیان و اینکه به اصطلاح الان اینجوری بودن مده ، پوشش مناسب رو برداشتن.

واقعا حجاب نداشتن داره تحمیل میشه ، داره اجبار میشه.

راضیم به رضای تو