2777
2789

من ۱۶۷ قدمه وزنم ۹۲ کیلو بود بخاطر مشکل متابولیسم وزنم بالا بود خواهرشوهرم هرجا میدید منو میگفت وای چقد چاقی چقد وحشتناکی هرچی بپوشی بهت نمیاد و این حرفا منم نه بخاطر حرف اونا بخاطر سلامتیم تصمیم به لاغری گرفتم تا الان با رژیم و ورزش ۱۴ کیلو کم کردم و هنوزم باشگاه میرم قصدم اینکه ۷۰‌کیلو بشم حالا دیشب بعد یکماه منو دیده گفت چقد لاغر شدی چقد پیر و زشت شدی آدم ازت میترسه🙄🙄🙄خیلی به دلم خورد اگه چاقم میگین زشتی لاغر میکنم میگین زشتی پیری جلو شوهرم ضایعم کرد منم گفتم مهم اینکه به وزن ایده آلم برسم حالا هردو تا خاهرشوهرم خودشون بد هیکلن باست قورباغه ای و شکم گنده...بعد پرسید ماهی چند میدی باشگاه گفتم با برنامه ۱ و نیم هی میگفت وااااای چقد خرجت بالاست وای چقد پول هدر میدی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣نزدیک بود سکته کنه آخه شما هاهرشوهرا چرا سرتون تو لاک خودتون نیست چکار ما عروسا دارید حالا من زشت قشنگ چاق لاغر آخه تورو سننن

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشت؟؟؟؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همینا آدمو از چشم شوهرشون میندازن

خواهرشوهر منم با من همینکارو کرد پیش شوهرم هی ازم ایراد الکی میگرفت تو خونم دعوا راه مینداخت آخرش به هدفش رسید دارم طلاق میگیرم

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
همینا آدمو از چشم شوهرشون میندازنخواهرشوهر منم با من همینکارو کرد پیش شوهرم هی ازم ایراد الکی میگرفت ...

بخاطر دیگران اینکارو نکنین مردا تو اینجور مسائل گیجن شما باید با سیاست رفتار میکردی

لایک نکن پدر بیامرز