2777
2789

سرکلاس بودم یهو کمرم و شکمم خییییییلیییی درد گرفت و مطمئن بودم که درد پریوده و احساسم این بود که شدم ، ولی خب اهمیتی ندادم کلاسمون دوساعت بود الانم رسیدم خونه دیدم کلیییییییییییییییییییییییییی خونریزی کردم ،، خداروشکر لباسام تیره بودن 

بالاخره بعد دوماه پریود شدم ، اما چرا باید تو دانشگاه میشدمو نمیدونم 😑

مرسی مارو در جریان گذاشتی

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه جراتی داشتی نگفتی یهو از رو صندلی بلند بشی صندلی قرمز باشه؟ 🥲💔

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛         از آنورکسیا و اختلالات خوردن( eating disorders )رنج می‌برم ولی چون کمبود وزن ندارم و استخونی نیستم کسی باورش نمیشه:)  !

منم دوماهه پربود نشدم

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

اخرین بارم ۱۷ مهر بود

بازم مرسی که تاریخ ماه قبلم گفتی من خیلی نگران بودم ماه قبل چندم شده بودی

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
بازم مرسی که تاریخ ماه قبلم گفتی من خیلی نگران بودم ماه قبل چندم شده بودی

چه گیری دادی شما

مردم انقد حرفای چرت پرت تر میزنن تو سایت چرا به امثال اونا چیزی نمیگی

تایپک ترک کن وقتای اینجوری

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

یک سری اپلیکشین هست تاریخ پریودت رو میگه و از قبل بهت هشدار میده که نوار بزاری تا همچین بلایی سرت نیاد👌

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..

اخرین بارم ۱۷ مهر بود

اها مثل من 

همیشه با دوستم یکی بودیم ولی بعد من دوستم چن بار شد من نشدم