2777
2789
عنوان

برای زن بابام ماهیچه پختم

191 بازدید | 10 پست

مریضه انفولانزا گرفته... بعد عروسش هر روز پامیشه با بچش میاد توقع داره جلو اونم ماهیچع بزارم ابمیوه طبیعی میگیرم بعد باید برای دو نفر دیگه هم بگیرم بدم دسشون خیلی زرنگه دختره ب زن بابام میگم چرا نمیره خونه خودش میگه نمیدونم.. ب دختره گفتم این بیماری خیلی مسریه بچه ت میگیره ها ..جواب نداد همینجوری نگا کرد تو چشمم .. هیچکارم نمیکنه .. منم برای ناهار خودمون استمبولی گذاشتم دیدم میگه جانان دوس نداره .. خب بمن چه پاشو برو خونه خودت هرچی بچه ت دوسداره بپز  من خسته شدم خب

عزیزم من الان دارم با لشگر غم می جنگم لطفا فردا بهم زنگ بزن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخییی

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

اگه ارتباطت با زن‌بابات خوبه، بهش بگو که اذیت می‌شی این‌جوری و قصد داری به عروسش تذکر بدی. بعد هم یه بار مستقیم به عروسش بگو که پاداری از مریض کار سختیه و برات و در کنارش مهمون‌داری خسته‌ت می‌کنه. 

یا اگه نمی‌شه منطقی باهاش حرف زد چند بار بهش بگو یه کارهایی رو خودش بکنه و اگه چیزی گفت بگو شما دیگه ماشالا این‌جا مهمون نیستی صاخبخونه‌ای. روی خوش نشون نده تا متوجه شه و بره.