2777
2789
عنوان

برگه امتحان دخترمو پاره کردم

573 بازدید | 63 پست

الان برگه ماهانه رو اورد ساده ترین ها رو غلط می نویسه یا اصلا به خودش زحمت نوشتن نمیده

سخت ترین ها رو بعد می نویسه سه دسته ده تایی چند میشه می نویسه چهل

یا میگا هشتاد منهای سی چند میشه هیچی نمی نویسه 

یا نود و ی‌ و نوزده می نویسه

ازش متنفرم اون همه تمرین کن مثل خر می مونه

اون همه تمرین کردم اندازه یه دفتر. چهل برگه فقط سوال کار کردیم تمرین کردیم 

هر روز دو صفحه هیلی سبز کلر می کنم دونستن صفحه برگه دانلود می کمم چه فارسی چه ریاضی 

اگه با خر این همه کار می کردم یه چیزی شده بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم درک میکنم خسته شدی ولی باهاش اینجوری برخورد نکن پس فردا که بره دبیرستان راهنمایی اعتماد به نفسش خیلی کم میشه و خیلی مشکل پیدا میکنه

با معلمش صحبت کردی ؟

اول که به دنیا میایم لبخند مادرمون برامون مهمه بعد میشه لبخند دوست مدرست ، بعد میشه لبخند عشقت همه اینارو نوشتم تا بگم اما یه مرحله ای هم هست تو زندگی که لبخند خودمون مهم ترین و اولین اولویت و داره اونجاس که دیگه یه انسان کاملیم من که هنوز به اون مرحله نرسیدم شما رسیدید ؟ 💜 اگه امضامو میخونی ، اره خودت ، میشه یه صلوات برای روبه راهی زندگیم بفرستی  ممنونم واسه این که وقت گذاشتی و خوندی 💛🌻  تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه باردار نیستم

درکت میکنم ولی اگه کلاس اول دوم سومه طبیعیه

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

عزیزم درک میکنم خسته شدی ولی باهاش اینجوری برخورد نکن پس فردا که بره دبیرستان راهنمایی اعتماد به نفس ...

خیلی از کلاس بالاتره جلوتره 

و معلم راضی ه ولی من نه اخه خر هم می دونه سه بسته ده تایی میشه سی نه چهل

اصلا این کار رو نکن توی روحیه اش حتی آینده اش اثر میذاره 

فقط بهش بگو مامان باید بهم قول بدی بیشتر تمرین کنی، جدی بگیری و تلاش کنی 

باید بیشتر کار کنه... 

من دبستان علامت گذاری انشا و املام افتضاح بود بلد نبودم از  ،   یا  :  یا  ؛ استفاده کنم 

ولی الان همه بخاطر رعایت علائم نگارشی ازم تعریف میکنن حتی نویسنده شدم... 

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قلبیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

منم به خدا کلاس اول دوم درسم خیلی بد و اشغال بود ولی رفتم راهممایی دبیرستان اوکی شد

اول که به دنیا میایم لبخند مادرمون برامون مهمه بعد میشه لبخند دوست مدرست ، بعد میشه لبخند عشقت همه اینارو نوشتم تا بگم اما یه مرحله ای هم هست تو زندگی که لبخند خودمون مهم ترین و اولین اولویت و داره اونجاس که دیگه یه انسان کاملیم من که هنوز به اون مرحله نرسیدم شما رسیدید ؟ 💜 اگه امضامو میخونی ، اره خودت ، میشه یه صلوات برای روبه راهی زندگیم بفرستی  ممنونم واسه این که وقت گذاشتی و خوندی 💛🌻  تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه باردار نیستم