2777
2789
عنوان

برگه امتحان دخترمو پاره کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 63 پست

عزیزم آروم باش. یاد میگیره. انقد حرص نخور. دقیقا از دخالت دادن مادرا تو آموزش پرورش همین هدف ها رو میخواستن که بهشم رسیدن. کم کردن جمعیت. بچست گناه داره.. چی بهمون میدن حالا این مدارس و درسا جز اضطراب... 

خیلی از کلاس بالاتره جلوتره و معلم راضی ه ولی من نه اخه خر هم می دونه سه بسته ده تایی میشه سی نه چهل

خب خوبه دیگه 

اگر از کلاس بالاتره کافیه

اول که به دنیا میایم لبخند مادرمون برامون مهمه بعد میشه لبخند دوست مدرست ، بعد میشه لبخند عشقت همه اینارو نوشتم تا بگم اما یه مرحله ای هم هست تو زندگی که لبخند خودمون مهم ترین و اولین اولویت و داره اونجاس که دیگه یه انسان کاملیم من که هنوز به اون مرحله نرسیدم شما رسیدید ؟ 💜 اگه امضامو میخونی ، اره خودت ، میشه یه صلوات برای روبه راهی زندگیم بفرستی  ممنونم واسه این که وقت گذاشتی و خوندی 💛🌻  تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه باردار نیستم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

براش معلم خصوصی بگیر به درس علاقه نداره تو علاقه مندش کن بگو دختر باید درس بخونه بلاخره وقتی تو دعواها یا تو جمع خانوادگی کسی چرت میگه با سوادی که کسب کرده حرفشو بزنه اینجوری بگو مشتاق بشه 

نه بابا خونه سخت ترین از اینا رو حل کرده

خب تو مدرسه دل به کار نمیده یا اونجا نمیتونه تمرکز کنه باید ببینی تو مدرسه فکرش کجاست چیه که حواسشو جمع نمیکنه شاید نیاز باشه جاشو عوض کنن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

تا کلاس چهارم دبستان همشون همینن

خودتو عصبی نکن از چهارم به بعد خود به خود یه تکونی به خودش میده 

حالا بذار بره دبیرستان ببین چه میکنه خون بالا میاری از دستش🤣🤣🤣🤣 مال من که اینجوریه

ولی باید واقعیت رو قبول کنی همه نخبه نیستن 

پسرم موهامو سفید کرد

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
خب تو مدرسه دل به کار نمیده یا اونجا نمیتونه تمرکز کنه باید ببینی تو مدرسه فکرش کجاست چیه که حواسشو ...

فکرش به خودش هم گفتم دنبال کرومیت ملودی دنبال گوش گیر بخر بوت بخر اینه منم پاره کردم برگه رو گفتم ببر همین طور بده

خیلی از کلاس بالاتره جلوتره و معلم راضی ه ولی من نه اخه خر هم می دونه سه بسته ده تایی میشه سی نه چهل

اسی بچت باهوشه و مطالبو بلده مشکلش تمرکز و اون بی دقتی سرجلسه هست

سعی کن ب جا درس یادش بدی دقتشو زیاد کنه

به بچه کلاس دوم انقدر سخت میگیری؟

خواهر من معلم خصوصی حتی میاد خونه

باهاش کار میکنه ولی بازم کلی لنگ میزنه

چند روز پیش نیاز گرفته بود ریلضی

ول کن بچه رو به خاطر هیچ و پوچ دیوونش نکن

تا کلاس چهارم دبستان همشون همیننخودتو عصبی نکن از چهارم به بعد خود به خود یه تکونی به خودش میده حالا ...

من مادر نداشتم با بدبختی خودم خوندم 

این راحت طلب شده این همه از سرکار میام باهاش تمرین می کنم الاع بنویسه سه بسته ده تایی میشه چهل 

عزیزم مغز آدم معمولی تا ۴۵ دقیقه توان یادگیری داره

چرا بچه رو سرزنش میکنی خستش میکنی

قرار نیست تا آخر عمر اینجوری بمونه خود به خود یاد میگیره

مگه ما نبودیم این همه استرس و فشار

آخرش کلا از دوران مدرسه زده شدیم

نکن اینکارو با دخترت گناه داره

هر یه ربع یه مطلب بهش آموزش بده

استراحت بده بعد دوباره اگر نتونست باز بهش خوب گوش کردنو یاد بده دوباره توضیح بده 

اونم با آرامش شده صدبار

اینجوری بدتر از خودتو درس زده میشه

آدمِ اَمنِ آدم‌هـا باشیـم 🌱
به بچه کلاس دوم انقدر سخت میگیری؟خواهر من معلم خصوصی حتی میاد خونهباهاش کار میکنه ولی بازم کلی لنگ م ...

من خودم اندازه یه معلم خصوصی پدرم دراومده 

هر روز کلی تمرین اضافه که بشه این اینو خر هم بلده با انگشت هم نی شمرد باز غلط نمیشد