2777
2789
عنوان

پدر مادر خطاکارم رو دوست دارم

117 بازدید | 18 پست

همه اینجا از بدی پدر مادراشون میگن 

من هم پدرمادرم بدیهای زیادی داشتن هم تنبیهمون کردن هم کم کاری داشتن هم اشتباه .با اینحال عاشقشون هستم چون از وقتی خودم مادر شدم میدونم عشق والدین به فرزند تموم نشدنیه 

ماهم برا فرزندانمون بی عیب و نقص نیستیم و شاید روزی اونا از ما گله داشته باشن 

اما همه اینها نباید باعث تنفر و دوری بشه پس اگر عاشق پدرمادر نباشیم کی رو  تو دنیا بجای اونا جایگزین کنیم

جدا از اینکه خدا هم خیلی خیلی سفارش کرده باهاشون خوب باشیم  

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

یه نسخرو نمیشه برا همه پیچید منم هم قبل هم بعد‌مادرشدنم تمام تلاشمو کردم به‌مادرم عشق بدم ولی تنفر مادرم از من تموم نشدنیه خیلی سخته که هررربار دخترامو در اغوش میگیرم یاد این میوفتم مادرم همیشه منو پس زد حتی یبار یه بوسم نکرد من گاهی از شدت تنهایی سرمو میذارم رو پای دختر هفت سالمو از اون حس مادرانه که میخوامو میگیرم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم اهل کتاب خوانی هستید

والا نه زیاد 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

یه نسخرو نمیشه برا همه پیچید منم هم قبل هم بعد‌مادرشدنم تمام تلاشمو کردم به‌مادرم عشق بدم ولی تنفر م ...

متاسفم اینو میفهمم چرا از شما متنفر بود ؟من باورم نمیشه مادری از فرزندش متنفر باشه مگر مشکل روحی داشته باشه

راستش من سعی می کنم احترامشون رو داشته باشمولی،چون یکی از علل فاصله انداختن بین من و همسرم هستن و اح ...

واقعیتش اوایل ازدواج من هم مادرم زیاد دخالت میکرد و باعث میشد بهم بریزم ...اما اول اینکه تقصیر خودم بود خیلی حرفشونو تو زندگیم می اوردم دوم اینکه بلاخره یاد گرفتم تو این نسیر تعادل رو راعیت کنم و حرف های اونا هم از رو دلسوزی بود نه قصد خراب کردن زندکیم 

متاسفم اینو میفهمم چرا از شما متنفر بود ؟من باورم نمیشه مادری از فرزندش متنفر باشه مگر مشکل روحی داش ...

بله مشکل روانی داره ولی جالب اینه میتونه برا دوستاش خوب باشه هرکیو‌بخواد گزینشی باهاش خوبه ولی برای من کاری نبوده تا بحال در حقم نکنه مشکل من کتکا و کندن مو و سوزوندن دستام رو از هم نیست حتی الانم بچه هامو میزد من دیگه تحمل این یکیو ندارم انتظار داره وقتی هیچ مشکلی با شوهرم ندارم بعد سه تا بچه هر زمان این خانوم گفت من ژلاق بگیرم چون هیجان زندگیش کم شده میخواد با پاشوندن زندگیم یه حالی به خودش بده

چندتا تایپیک بری پایین تر میبینی این کاربر چطوری درباره پدرو مادرش حرف میزنه

با منی؟یادم نمیاد اما ممکنه گاهی از بدیشون اینجا گفته باشم 

و الانم منکر نمیشم 

ولی با اینحال همیشه قدرشونو میدونم و از خدا نیخوام واسم نگهشون داره 

بله مشکل روانی داره ولی جالب اینه میتونه برا دوستاش خوب باشه هرکیو‌بخواد گزینشی باهاش خوبه ولی برای ...

وقتی مشکل روانی داره باید به چشم ترحم و یک مریص به اون نگاه کنی 

هرجی باشه زندگی سخت اونو اینطور کرده چه بلاهایی سرش اومده که اینطور بی اعصاب شده 

واقعیتش اوایل ازدواج من هم مادرم زیاد دخالت میکرد و باعث میشد بهم بریزم ...اما اول اینکه تقصیر خودم ...

نظر من اینه الان تو دنیای امروز نود درصد آدما، سواد تا پنجم دبستان رو دارن و پس می تونن اگه در مورد برخورد با آدما یا حتی بچه هاشون سواد ندارن برن از گوگل یا سایت روانشناسی یه سرچی کنن و برخورد با هر کسی رو یاد بگیرن.

اینکه مادر یا پدر یاد نداشته باشه با فرزند متاهلش چطور حرف بزنه یا رفتار کنه، به بهونه دلسوزی، از نظر من قابل قبول نیست.