2777
2789
عنوان

پیلینگ صورت برای دختر سیزده ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 37 پست

عزیزم به حرف دکتر گوش بده برای اطمینان پیش یه پزشک دیگه هم می تونید برید کاربرای اینجا وقتی دخترتون تو سن ۲۰ ۳۰ سالگی پوستش خراب شد جوابگوی شما نیستن.

جوش درسته بخاطر سن هست ولی جوش های خیلی زیاد نرمال نیست یا ژنتیک هست که باید درمان بشه

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..

چند تا چاله افتاده تو صورتش هرچی میگفتم دست نزن گوش نمی‌دادحالا دکتر گفته حتما درمان کنه والا همین ...

واسه جای لک و اینا کرم ترمیم کننده هست..من اطلاع ندارم درباره ی اون روش درمانی که دکتر گفته ولی تحقیق کنید بی خطر باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو طرف صورتش هم هست بدبختیهمیشه هم ژل شست وشو آبرسان پوست چرب و ضد آفتاب خوب براش میگیرمنمیدونم چرا ...

اینقدر این چیز میزای شیمیایین نزن 

بچست درست میشه میره

مامان دوتا گل پسر

عزیزم به حرف دکتر گوش بده برای اطمینان پیش یه پزشک دیگه هم می تونید برید کاربرای اینجا وقتی دخترتون ...

یه عالمه انتی هم بیوتیک داده  آزمایش خون هم براش نوشته 

خدا کنه دیگه جوش نزنه صورتش داغون شده بچه

بازم با دکتر دیگه مشورت میکنم ببینم چی میگه  

ترسم از اینه بعدا جای جوش هاش چال بشه لک بیفته رو پوستش

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

هر کاری بکنی دوباره در میاد 

به هیچ عنوان ضد جوش صابونای گوگردی و... حتی نزن پوستش داغون میشه و خیلی زود چروک میشه 

باید با این پوست تا ۱۸_۱۹سالگی کنار بیاد 

من ۳۰سالمه میترسم برم پیلینگ پوستم نازک شه 😒

منم مشکل پیسی داشتممشکل خود ایمنیهمنو میفرستادن ازمایش نوردرمانی بیوپسی های وحشتناک بچه پونزده ساله ...

خداروشکر مشکلت حل شد❤️

منم یه مشکل پوستی برام پیش اومد پدرمو درآوردن انقد که تشخیص و داروی اشتباه دادن واقعا عقل ندارن هر کدوم یه حدسی میزد و یه نسخه می‌پیچید خدا لعنتشون کنه

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

واسه جای لک و اینا کرم ترمیم کننده هست..من اطلاع ندارم درباره ی اون روش درمانی که دکتر گفته ولی تحقی ...

یه جور لایه بردار پوست 

هر کاری بکنی دوباره در میاد به هیچ عنوان ضد جوش صابونای گوگردی و... حتی نزن پوستش داغون میشه و خیلی ...

دخترم پوستش همینجوری هم نازک  برا همین جرات نمیکنم ببرمش

عزیزم به حرف دکتر گوش بده برای اطمینان پیش یه پزشک دیگه هم می تونید برید کاربرای اینجا وقتی دخترتون ...

اینکه انقد به این دکترای پوست اعتماد دارین یعنی خداروشکر تا حالا پاتون به مطبشون باز نشده امیدوارم هیچوقت هم نشه

خیلی عوضین منو پیر کردن

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

وای لایه برداری خطرناک نیست؟به خصوص که بوستشم نازکه

همین دیگه از همین میترسم  تازه لیزر هم نوشته

بعد گفته پیلینگ و هر هفته انجام بده یا اگ خواستی ماهانه 

راکوتان همونه که بوستو میسوزونه زیادش؟؟؟؟؟؟؟

پوست و شدید خشک میکنه خارش میاره  چند تا پماد داده ک دور لبش بزنه برا خشکی لب و دور چشم