2777
2789
عنوان

بابام اصلا ب حرف ما گوش نمیده قراره خونه بخریم ولی حرف خودشه

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 30 پست
والا خونه قدیم ساخت رو هر چقدم بازسازی کنی تحفه ای نمیشه ک

نه چرا نشه تو اینترنت نگاه کن ببین خونه‌های قدیمی رو چقدر خوشگل می‌کنن بعدشم یک کناف مگه چقدر هزینه و وقت می‌بره یه سفید کردن

حیاطم که قطعاً موزاییک داره ولی خب آینده می‌تونید بکنید بهترشو بزنید 

من خودم ۲۷ سالمه ازدواج کردم اما همین خونه داغونو ترجیح میدم به خونه‌های مسکن مهر چون زندگی دسته جمعی با چند تا غریبه خیلی سخته اونم توی فضای بسته 

بعدشم خواستگارت هر کی هست ببین اصلاً خودش خونه داره که بخواد رو خونه قدیمی شما ایراد بزاره الان اکثراً بدون خونن همین که خونه داری شکر کن

مسکن مهرم فقط ظاهره..بعدشم همسایه هاتون از همه قشری هستن...ویلایی داغونشم می ارزه به مسکن مهر

بهش ک میگیم دیوونه میشه میگه اونجا تمام دعواس ابشون مشترکه تمام رفت و امده ولی خب ظاهر مهمه واس ما بعد ۵۰ سال میخاد خونه بخره اونم نمیخاییم قدیمی باشه دیگه الان خونه ویلایی خیلی کمه خوباشم خیلی گرونن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابات درست میگه خانه ویلایی راحت تر ودلباز تر تا آپارتمان که هرروز یه مشکلاتی بابقیه داشته باشین

من تا حالا گسیو ندیدم تو مسکن مشکلی داشته باشه اخه چرا باید مشکلی باشه خونه ویلایی بروز و شیک نیس 

بهش ک میگیم دیوونه میشه میگه اونجا تمام دعواس ابشون مشترکه تمام رفت و امده ولی خب ظاهر مهمه واس ما ب ...

بشینید داخلش وام بازسازی هم داره..مسکن مهر خوب نیست..واسه یه مدت کوتاه خوبه بشینی وپول جمع کنی بری خونه بهتر..والا پدرت خیلی درست میگه..بری تو حیاطش درخت خرمالو بکاری .کلی گل رنگارنگ..کیف دنیا دستتونه

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

چرا؟؟ من از هر کی میپرسم تعریف میکنه تازه خونه هاشم شیکن

مامان من با پولای پس اندازش خرید اصلا خوشش نیومد فقط به درد سرمایه گزاری میخوره که یه مدت بخری بعد بفروشی مامان من ۵۰۰خرید یک سال و نیم بعدش یک میلیارد  و نیم فزوخت الان اگه نگه میداشت ۸۰۰تومن بیش تر نمیخریدن 

خونه های مهر به درد کسایی میخوره که پولشون کمه و خودشون رو با شرایط وفق میدن همسایه ها به شدت زیاد و هرج و مرج و سر و صدا و دعوا به گروه خونی هر کسی نمیخوره  حق با پدرته خونه ویلایی درسته داغونه ولی حداقل اعصابتون از سر و صدا و جنگ و دعوا داغون نمیشه

نه چرا نشه تو اینترنت نگاه کن ببین خونه‌های قدیمی رو چقدر خوشگل می‌کنن بعدشم یک کناف مگه چقدر هزینه ...

شما خونتون ویلایی هست؟؟بابام ن تنها ب مسکن مهر بلکه ب ساختمون کلا بدبینه حتی میگیم ساختمون باشه اونم قبول نداره عین مردای قدیم فکر میکنه شما الان خونتون رو بازسازی کردید 

مسکن مهر اونطوری ک شنیدم میگن همه درشونو بستن نشستن خونشون کسی ب کسی کاری نداره بعضی چیزاشون مثل آب البته مشترکه انگار

فعلا خاستگاری هم ندارم حالا چون اینهمه مدت اجاره نشین بودیم کسی نمیومد جلو مردا هم خیلی ب مادیات اهمیت میدن اسم دخترا بد رفته از این ب بعد شاید کسی پیدا بشه ک اونم میگم خونه شیک و تمیز و تازه ساخت باشه بهتره

مامان من با پولای پس اندازش خرید اصلا خوشش نیومد فقط به درد سرمایه گزاری میخوره که یه مدت بخری بعد ب ...

ما هم پولمون کمه خب ولی ۸۰۰ هم نیست الان ک میدیدم کم کم ۱۷۰۰ ایناس قیمتش ما هم زور بزنیم ۲ میلیارد جور بکنیم حالا اونم کلی طلا باید بفروشیم با ۲ میلیاردم تو شهر خونه خوبی پیدا نمیشه

بشینید داخلش وام بازسازی هم داره..مسکن مهر خوب نیست..واسه یه مدت کوتاه خوبه بشینی وپول جمع کنی بری خ ...

بابای من انقد قانعههه که بخره میگه همین خوبه ب خونه معمولی هم میگه تمیز کناف اینا هم براش بی معنیه عاشق وایب خونه های قدیمیه ک عین مسجد میکنن خونه رو

ما هم پولمون کمه خب ولی ۸۰۰ هم نیست الان ک میدیدم کم کم ۱۷۰۰ ایناس قیمتش ما هم زور بزنیم ۲ میلیارد ج ...

درسته ولی یه اپارتمان کم واحد بگیرین به خدا انقدر سخته تو مسکن مهر زندگی کنین اشکتون در میاد با ۲تومن یه خونه ۶۰تا ۷۰متری به جز مسکن مهر هم میشه خرید

شما خونتون ویلایی هست؟؟بابام ن تنها ب مسکن مهر بلکه ب ساختمون کلا بدبینه حتی میگیم ساختمون باشه اونم ...

بله ویلایی اما کهنه ساخت که کم کم بازسازی کردیم. باز برید چندتا خونه ببینید شاید خوشتون اومد‌. خواستگارم والا تا جایی که می‌دونیم اون باید خونه داشته باشه نه شما مگه هرکی مستاجره دخترش تا آخر عمرش خونه مونده

درسته ولی یه اپارتمان کم واحد بگیرین به خدا انقدر سخته تو مسکن مهر زندگی کنین اشکتون در میاد با ۲توم ...

ممنون گلم تا الان اینطوری نشنیده بودم مسکن مهرو پس واقعا بابام حق داره البته الانم تو ساختمون اجاره نشنیم مثلا بچه هاط طبقه بالایی پدرمونو در اوردن از یورم مثلا دوش میگیرن صداش تو خونه ماس حالا ۲ واحده هر طبقه اینطوریه یا مثلا دعوا کردنی میگیم الان صدامونو شنیدن اپارتمان مخصوصا کنار هم ب گوز بنده خیلی راحت صدا میره و میاد حالا ما صدای تلوزیونشونم میشنویم

بله ویلایی اما کهنه ساخت که کم کم بازسازی کردیم. باز برید چندتا خونه ببینید شاید خوشتون اومد‌. خواست ...

اره باید بریم ببینیم والا من یدونه خاستگار داشتم تا شنیدن اجاره ایم و بابام شغلش ضعیفه فورا فرار کردن از اون موقع ب بابام گفتم تا خونه نخری من شوهر نمیکنم واقعا متنفر شدم از هر چی پسر و مادرای بی چشم و روعه ک این در و اون در میرن اعتماد ب نفس دخترا رو هم خراب میکنن