2777
2789

پولمون در حدی نیس ک بشه از داخل شهر خونه گرفت برا همین ما میگیم از مسکن مهر بخریم اونجا هم تمیزه هم تازه ساخت ولی بابام اصرار داره که نه من خونه ویلایی میخام با اون پولی ک ما داریم ویلایی درب و داغون میدن نمیدونم چیکار کنم دیوونه شدم ب حرف ما هم گوش نمیده هنوز ازدواجم نکردم خونه ای ک قراره دو تا خاستگار بیاد دعای زبان بند اینا تاثیر داره؟

بابات راست میگه

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچکارنمتونی بکنی باید به زبون بگیریدش اگه ویلایی هم خریدید باگلدون وگل واینا خونه روقشنگ. کن بعدا الان بایدبایکی آشنابشی رابطه عاطفی ایجادبشه دیگه کسی خونه طرفونمیبینه براخودش میره. دیگه سنتی نمیره کسی خاستگاری

مسکن مهرم فقط ظاهره..بعدشم همسایه هاتون از همه قشری هستن...ویلایی داغونشم می ارزه به مسکن مهر

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

هیچکارنمتونی بکنی باید به زبون بگیریدش اگه ویلایی هم خریدید باگلدون وگل واینا خونه روقشنگ. کن بعدا ا ...

خونه ای ک ویلایی هست کلی هزینه میخاد بازسازی بشه ولی مسکن مهرا اکثرشون حتی کنافم دارن هر چقدم میگیم حرف حرف خودشه ی کلمه میگه حرف مسکن مهرو نیارین 

از طرفی ادمی نیست ک بخاد بازسازی کنه ب شدت قانعه ب هر چیزی 

خاستگار هم من با کسی رابطه عاطفی ندارم اصلا از رابطه و دوستی ضده شدم سنتی هم ازدواج نکنم موندم تا ابد البته ۲۳ سالمه هنوز

آینده بهتری داره شیش دنگ زمین به نام خودتونه میتونید یواش یواش بازسازی کنید ولی آپارتمان ی درصد کمی ...

پولمون کمه گلم در حد ۲ میلیارد اونم طلا اینا بایددبفروشیم ب اون پولم خونه ویلایی خوبی گیر نمیاد ک اینده خوبیم داشته باشه