2777
2789

بچها دیروز زنگ زدن به مامانم که بیا پرونده بچتو وردار ببرش از این مدرسه ما دیگه نمیتونیم اینو تحنل کنیم اینجا مدرسه نمونست بچت هیچیش شبیه بقیه نیست چ از این حرفا(بچها خودمم مقصر بودم خودمم اشتباه کردم اما اونا برخوردشون واقعااا افتضاااح بود با من،حلو بچها و مامان باباهاشون یحوری سرم داد میزدن که همه داشتن نگام میکردن،،،اینهمه داد برا چی؟برا اینکه چرا رفتم پیش مشاور مدرسه و نرفتم سر کلاس...

و اینکه به دروغ بهم تهمت زدن که دوسپسر داری ...منم هیچی نمیگفتم فقط گریم گرفته بود با اینکه من حلو هیچ احدی حتی ننه بابام گریه نمیکنم...

ببینین چه بلایی سرم آوردن...

زنگ مامانم زدن میگن بچت روانیه چرا انقد میخندههه چرا خنده هاش قطع نمیشن بیا ببرش دیوونست ما نمیتونیم تحملش کنیم😂🥲

شما فکر کنین چقد یه نفر باید بیشعور باشههههه

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

چند سالته؟

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظرم جای اینکه معتقد باشی مشکل ار بقیه اس ببین خودتم کجاها مقصری و تلاش کن خودتو بهتر کنی دنیای بیرون بی رحم تر از فضای مدرسه اس گاهی مجبوری با دنیا بسازی تا له نشی

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
به نظرم جای اینکه معتقد باشی مشکل ار بقیه اس ببین خودتم کجاها مقصری و تلاش کن خودتو بهتر کنی دنیای ب ...

میدونم خودمم مقصرم میدونممم عذرخواهیم کردم

به بقیه هم این حرفا رو میزنن با فقط به شما میگن؟ببین حتما به کاری کردی دیگه الکی که نمی‌گن

وا خب من فقط میخندممم مشکلشون اینه که چرا بلند میخندی و خندت قطع نمیشه

وا خب من فقط میخندممم مشکلشون اینه که چرا بلند میخندی و خندت قطع نمیشه

فکر کن رفتی دانشگاه ببین اونجا هم برات مشکل ساز میشه 

بعد اون شاغل بشی هم همینطور 

کلا خنده بی جا جالب نیست 

خواهر بزرگتر منم اینجوری بود ببین درکت میکنم 

ولی خواهرانه بهت میگم خودتو کنترل کن 

خواهر منو همه مسخره میکردن 

اونقدر گفتن و گفتن و گفتن و خواهرم گوش نکرد تا بلاخره افسرده شد 

مادرم همش بهش می‌گفت مراعات کن کسی بهت تیکه نندازه ولی گوش نمی‌کرد