2777
2789
عنوان

مادرشوهرم برای اخر هفته من برنامه چیده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1385 بازدید | 86 پست
خو ووووووو درو باز نکن

این سری انفولانزا گرفته بودم ده روز مث جنازه بودم. بچه هاش اومده بودن دم در. گفتم بریدخونتون مریض میشید. یکی درمیون راهشون نمیدم ولی انقد بی غیرتن بهشون برنمیخوره. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من کاریت ندارم ک وقتی اونجوری ج میدی مث خودت جوابتو دادم...

جوری جواب ندادم که

توی خیلی اینجوری ای که ((( واییی اگه فلان چیز اتفاق بیوفته چی کیی جوابششووو میده ایهادالناسسسس )) برای همین میگم فتنه ای.

دختر عمه منم چند وقت پیش شش بچش بود مادرش دعوت کرد دختر عممو با بچشو با جمع فامیل دور هم آش خوردیم.

چیزیشونم نشده .

در کل مادر بزرگا سر این چیزا ذوق دارن 

ارزو های بزرگ ، 

جوری جواب ندادم کهتوی خیلی اینجوری ای که ((( واییی اگه فلان چیز اتفاق بیوفته چی کیی جوابششووو میده ا ...

حالا اسی میگه مادر شوهرش یکم خود خواه

ولی دختر عمم با بچش نیومد داد بزنه ( نهه ، مریض بشه چی ، مادر وایمیسته یا من ؟!)

ارزو های بزرگ ، 

جوری جواب ندادم کهتوی خیلی اینجوری ای که ((( واییی اگه فلان چیز اتفاق بیوفته چی کیی جوابششووو میده ا ...

خب همین ک میگی فتنه میفهمی بی احترامی میکنی در حالی ک من خیلی عادی حرف زدم؟

خب خودت فتنه ای ک از یچیز کوچیک اینجا داری مسئله میسازی

بگو بچه کوچیکه الان فصل سرماس میترسم ان شالله عید یا تابستون خدمت میرسیم

ناراحت شدن به جهنم

من ک اوایل بچه اولم لومده بود کلی این موردا برام پیش اومد ولی در نطفه خفه کردم دیگ سر دومی کسی جزات نکرد اذیت کنه

حالا اسی میگه مادر شوهرش یکم خود خواهولی دختر عمم با بچش نیومد داد بزنه ( نهه ، مریض بشه چی ، مادر و ...

در ضمن استارتر خودش از این موضوع ناراحته ی نظرسنجی کرد حالا خودش تصمیم میگیره چیکار کنه یا نکنه شما حرصشو نخور