2777
2789

یه چیزایی میگه که اصلا انکار من تا حالا اصلا براش خوب نبودم
یه جوری حرف میزنه که حس میکنم به درد نخور ترین موجود روی زمینم
به ریشم میزنه
یه جوری حرف میزنه که انگار  همه تلاش های زندگی رو اون کرده همه بدبختیا مقصرش منم
خیلی ازش سرد شدم با این حرفا
من حتی تو بحثا میرم دستشو میگیرم که بشینیم حرف بزنیم اون پسم میزنه
حس می کنم جامونخیلی وقته عوض شده
هیچ حس زنونه ای برام نمونده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت تو دعوا تخریبت میکنه؟ مال من تو بحث عادی تخریبم میکنه وای بحال دعوا.

اینا مدلشون همیشه طلبکارن تنها راه اینه باهاشون بحث نکنی یعنی اون میدونه رو ندی بهشون نتونن گلایه کنن 

حساس نشو بخودت نگیر احترام زیادی هاری میاره محبت زیادی خواری

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

یا باید محل بهش ندی انگار که حرفاش به یه ورته یا قبل اینگه اون تورو تخریب کنه تو بشوریش و بندازیش رو طناب تا خشک بشه وگرنه مردا هیچ وقت درست بشو نیستن و خودشون پشیمون نمیشن باید به زور درستشون کنی هرچقدم مظلوم بازی در بیاری در نهایت میشی همون بره ی آروم و مظلوم که مردا ازش متنفرن 

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

راست میگی‌احترام‌زیادی من باعثش‌شده

زیادی ارزش و بها دادی سرش گیج رفت فکر کرد خبریه 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

توی دعوا میخوایی چی بگی؟حرف های عاشقانه حرف های منطقی و حرف های طنز ؟!‌

معمولا توی دعوا خلوت خیرات نمیکنن و حرفای خوبی زده نمیشه 

برای اینکه اون حرفا روت تاثیر ندارن از دعوا دوری کن و در هنگام بحث یا همونجا داد بزن بگو تموم کن یا محل رو به بهانه دستشویی حموم ‌ نماز ترک کن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

شوهر منم تو دعوا های شدید اینجوری اختیار زبونش رو نداره، خیلی حالم بد میشه تا چندوقت‌، ولی بعدش جبران میکنه و من تو این ده سال واقعا متوجه شدم این حالت دست خودش نیست

راحت بگیر تا راحت بگذره😁

شوهرم من انقدرررر اینجوریه که کلا ازش زده شدم مدام ازم ایراد میگیره منم سکوت میکنم ...... تا هر ۶ ماهی سالی یه بار آفتابه میگیرم دستم و یادآوری میکنم همه گندایی که تو زندگیمون زده رو میزنم تو صورتش تا خفه شه بشینه سرجاش 

الانم دقیقا تو همون مرحله ام 

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین