2777
2789

خودم مادرم بچه دارم ولی انثد مادرم بی محبت نمیخوام بهش تبریک بگم حتی زنگ یا پیام..من دارم خونه میخرم بهش گفتم کمکم کن قرض بده نداد گفت ندارم در صورتی که میدونم داره برای عروسش طلا خریده کلی...بهش گفتم بیا بریم من فلان کار مهمو انجام بدم تنها نرم گفت باشگاهم عقب افتاده خستم حال ندارم بیام ...انقد راحت خودشو از زندگیم کشید کنار توهمه حرفاشم تعریف عروسشو میکنه یعنی زخمیم کرده انقد اونو میگه بهش میگم بیام کمکت کنم خونت تمیز کنی میگه نه عروس گفت کمکت کنم من نذاشتم (یعنی به من که دخترشم گفت اون هست محتاج تو نیستم)واقعا شما بودید تبریک میگفتید مادرم خیلی جوون فک نکنید شصت هفتاد سالشه ها هنوز پنجاهم نشده خودشو درگیر هیچی من نمیکنه به بابام جلو روم میگه توهم خودتو درگیر نکن خودشون میدونن...واقعا خیلی دلگیرم ازشون هیچوقت نبوده..

شاد و سلامت باشید 💐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاملا درکت میکنم 

منم باید همسن مادرت باشم ولی اینقدر درگیر زندگی بچه هام شدم که باور نمی کنی الان چند ماهه فرصت نکردم یه آرایشگاه برم 

ولی فک کنم مادرتون بیشتر به فکر خودشه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اگه مرتب میری خونشون به نظرم یه زنگ بزن فقط کادو نده دیگه

مرتب چی عزیزم بهم میگه میای بچت سروصدا میکنه بهم میریزه من خیلی برم دوهفته یبار برم...مکه روی باز نشون میده که برم..

شاد و سلامت باشید 💐

مرتب چی عزیزم بهم میگه میای بچت سروصدا میکنه بهم میریزه من خیلی برم دوهفته یبار برم...مکه روی باز نش ...

پس هیچی

اون روز ببین اگه دلشو داشتی زنگ بزن 

از این به بعد سنگین و رنگین مثل مهمون یه ساعت برو و برگرد 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

اگه تصمیم داری کلا قطع رابطه کنی و قید خانوادتو بزنی تبریک نگو. ولی اگه به همین دیدارهای ماهی یکی دوبار دلت خوشه و دوست داری خانوادتو. یه پیام بده تبریک بگو. چون بهرحال چشم تو چشم میشین و باز شاید گله کنه. بهرحال خوب فکراتو بکن

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️
ببین عزیزم تو تبریکتو بگو هیچی نمیشه

تاپیک اخرتون نگاه کردم تصادفی مبارک خونه خریدنتون...من طلام کم بود انگشترو یه النگو ولی میگم کاش دیرتر میفروختم شاید میرفت بالا بازم..

شاد و سلامت باشید 💐

اگه تصمیم داری کلا قطع رابطه کنی و قید خانوادتو بزنی تبریک نگو. ولی اگه به همین دیدارهای ماهی یکی دو ...

میبینی بدبختی همینه که ادم میگه خانواده دارم درصورتی که فقط اسمشون تو شناسنامه هس

شاد و سلامت باشید 💐

میبینی بدبختی همینه که ادم میگه خانواده دارم درصورتی که فقط اسمشون تو شناسنامه هس

عزیزم. انشاالله خدا در عوض همه ی نداشته هات برات جبران کنه. شمام سعی کن چیزی درخواست نکنی ازشون. اینجوری خودت کمتر اذیت میشی. چون قراره نه بشنوی. در حد ماهی یکی دوبار برو ببینشون و برگرد

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️