2777
2789

سرکار شوخی ندارم 

کسی مخصوصا زیر دست کارشو درست انجام نده برخورد می کنم 

کار ما سخته حساسه 

دیروز صبح دیدم همکار شیفت قبلی سرم و تموم کرده این سرم باید بیست و چهار ساعته باشه یعنی من صبح سرمی نداشتم که باهاش دارو بزنم 

منم گزارش زدم براش 

امروز پیام داده شاکی 

گبتم کارتو درست انجام ندادی جون مریض به خطر بیوفته گزارش می زنم 

یا خدمات کار نکنه بره لخوابه گزارش می زنم حتی چند بار برخورد کردم گفتم بخش پر خون ه پاشو تمیز کن گفته خوابم میاد گفتم مگه با من شیفت تیستی مگه خونه خودته 

یا دکتر نیاد مریص ببینه گزارش می زنم 

واسه همون همه با من بد شدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارت درسته

ولی آدمایی مث شما همه جا دشمن دارن

منم درمانگاه کار میکنم این مساعل هست

اما با زرنگی یاد گرفتم چطور از بقیه کار بکشم

راهش گزارش زدن نیست

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

درود بر شما و پدر مادرت که لقمه حلال دادنت

میدونی دوستانه بگو با لحن خیلی خوب . متاسفانه ما آدما راحت طلبیم.  منم تو قشر دیکه شاغلم آدمای که کارشونو دقیق انجام میدن خار تو چشم راحت طلبان

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

جهان سوم جاییست که اگر بخواهی خانه ات را آباد کنی باید در خراب کردن مملکتت بکوشی و اگر بکوشی مملکت را آباد کنی، خانه ات را خراب میکنند.

بچه ها میشه لطفا برای حاجت قلبی من صلوات بفرستین. ممنونتونم😍
درود بر شما و پدر مادرت که لقمه حلال دادنتمیدونی دوستانه بگو با لحن خیلی خوب . متاسفانه ما آدما راحت ...

اخه همکار من دو جا کاره بعد خستگی رو میاره اینجا من که مسئول نیستم منو خر فرض کرده جون مریص مهم ه

کسی که کار درست میکنه دشمن زیاد داره،ولی اگه همه مثل شما باشن و احساس مسئولیت کنن دنیا بهشت میشه

به دکتر ماه پیش گفتم مریص بد حاله بیا ببین میگه چشه من اتاق رست م گفتم تو دکتری از من می پرسی چشه

درمان‌های با بیمارستان فرق داره من ده تا مریض دارم

من سالها بیمارستان هم بودم

البته پرستار نیستم

درکل  کم‌کاری بین همه هست متاسفانه 

همه میخان همش از زیر کار در برن

گزارش زدن خودتو تبدیل به یه آدم منفور میکنه

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

نمیدونم شاید تا این حد تباید سخت بگیری بهرحال جاهایی ک مستقیم با جون مریض مرتبط نیست باید ی فرصت بدی ...

نه بابا اینا از ما رئیس ترن 

آقا هه پررو گرفته خوابیده 

درم قفل کرده بخش عرق خون تو سطل زباله جا زباله نیست اونقدر پر