2777
2789

من حدودا دوماهه سرکار میرم 

حدودا دوهفته پیش یه آقای ی از بیمه اومدن کارفرمام هم نبود و اصلا از قبل به من در مورد بیمه هم چیزی نگفته بودن که اگه کسی اومد بگم فعلا آزمایشی هستم ( آزمایشی نیستم) خلاصه من اطلاعاتم به این آقا دادم و مثل اینکه تحت پوشش بیمه رفتم و مثل اینکه کارفرما هم قصد بیمه کردن منو نداشته با اینکه گفته بود بیمه می کنه و الان هی غر میزنه چرا به من زنگ زدی اون موقه که از بیمه اومدن الان باید این ماه ۵ میلیون جریمه بدم. 

وقتی که اومدن دفتر شلوغ بوده و منم فکر کردم هماهنگ شده، حالا الان حق با کیه؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاره خوبی کردی تا اون باشه بیمه کنه چه راحت میکنن خودشون و

اونکه بیمه منو میخواسته نصف ماه قرار بده ولی همونم مثل اینکه هنوز نمی خواسته رد کنه 

و الانم کامل برام رد شده 😅

دروغ میگه..فقط میخواسته چند ماه الکی کار کنی بدون سابقه بیمه بعد ها شااااید تو رو بیمه میکرد

آره قشنگ فهمیدم همچین قصدی داشته با اینکه به من گفته بود از اول ۱۵ روز در ماه بیمه می کنه 

ولی فهمیدم همون ۱۵ روز هم میخواسته بعد چند ماه باشه 

محل نده باید میگفت ک نگفت تقصیر تو هم نیس تقصیر اونه 

والا همینو واسه خود ما هم پیش امد

یادمه موقعی ک سرکار رفتم من و همکارم نمیدونستیم ک قراره ی آقا بره جلوی مغازه دارها بزنه فروشنده رو بیمه کنه

خلاصه این آقا آمد و داشت باهمکارم صحبت می‌کرد  دیگ این همکارم رفت پیش کارفرما کارفرما هم اون موقع سرویس بهداشتی بوده دیگ صبرمیکنن تااین بیاد آمد ببینی بله در نبود این ما دست ب گل آب دادیم خلاصه نزدیک5میلیون یا4میلیون ازشون گرفت دیگ 1ماه بعدش دیگ نیامد ولی ی جایی دیگ کار می‌کرد و پول این میداد 

بنده خدا بعد ۱۸ سال سابقه بیمه نداره خیلی صبر داره

صبر داره

بگو خله 

کار براش پیدا کردیم با بیمه و حقوق خوب و پشتوانه عالی

میگه نه بزار اینجا بمونم حساب اینو برسم

بهش میگم 18سال حساب نرسیدی 

به خرجش نمیره که نمیره 

محل نده باید میگفت ک نگفت تقصیر تو هم نیس تقصیر اونه والا همینو واسه خود ما هم پیش امدیادمه موقعی ک ...

خوب پس عادیه از بس غر میزنه فکر میکردم نکنه واقعا مقصر منم؟ 

آخه اگه مسئله اینقدر مهمه از قبل باید هماهنگ کنی با طرف منکه علم و غیب ندارم