2777
2789
عنوان

تورخدا بیاین بگین چطور باردار شدین.من هیچ مشکلی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 6352 بازدید | 49 پست

اول اینکه تا یه سال نرماله صبر کن ولی اگر نشد برو عکس رنگی درد زیاد در قاعدگی میتونه دلایل زیادی داشته باشه که عکس رنگی نشون میده

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند ماه اقدام کرده بودم اما باردار نشده بودم .

یکی از دوستان که دو قلو داره گفت که باید بعد از رابطه یه ساعت پاهاتو بالا نگه داری و زود بلند نشی .

خلاصه من هم انجام دادم و همسرم که این حرکت رو دید گفت چرا اینطوری کردی گفتم یکی از دوستام که دوقلو داره گفت ، 

بعد همسرم گفت پس یه پاتو حداقل بیار پایین 

که دو قلو نشه  

چند ماه اقدام کرده بودم اما باردار نشده بودم . یکی از دوستان که دو فگقلو داره گفت که باید بعد از را ...

😄😄😄😁😁😁😀

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
چند ماه اقدام کرده بودم اما باردار نشده بودم . یکی از دوستان که دو فگقلو داره گفت که باید بعد از را ...

آره بالش میزارن زیر کمر بعده نزدیکی 

من واسه بچه اولم همه این راه هارو رفتم 

اقدام ۵ حامله شدم 

بچه دومم با پیش آب😑

ده ماهه.کلا استرسیم نمیدونم چه کنم استرسم کم شه.یعنی مال استرسه؟

فقط بیخیال باش

من قبلا هرکی بهم میگفت با خودم میگفتم مگه میشه ولی خودم واقعا ماهی که اصلا انتظارشو نداشتم باردار شدم منم هیچ مشکلی نداشتم

نمیشه چه جوری بیخیال باشیم عزیزان 

من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست  

سلام،هر  وقت میل و خواسته ی خدا باشه،توکل بر الله و دعا و استغفار از گناهان گذشته،رمز موفقیت و گره گشایی از مشکلات استغفار هست،منم دو سال بعد از ازدواجمون بچه دار شدیم،واسه بارداری اولم برنامه بچه دار شدن داشتیم ولی واسه دومی اینقدر دیر فهمیدم که دو هفته بعدش سونو بهم گفت که بچم دختره،من پریام خیلی نامنظم بودن و حتی دکتر گفت باید لاپراسکوپی بشی ولی خدا رو شکر هیچ اقدام درمانی لازم نبود و خودم باردار شدم فقط توکل به الله کن،ان شاالله به این زودی خبر خوش ازت بشنویم این دعا رو زیاد بخوون(رب هب لی من لدنک...