2777
2789

من یه پدر دارم از صد تا دشمن بدتره 

نه جهاز داده با اینکه داره نه حتی عقدی گرفت حتی عروس برون هم یه چای تلخ دست مهمون ها نداد 

نه سیسمونی نه حتی دیدن بچه م یعنی آبروریزی

بعد هم ما خواهرا هر ماه جمع می شنیدم هر ماه یه بار شام می پختیم می گفتیم شوهرامون بیان که گفت نه من ندارم 

بعد هر ماه یه بار خود ما دخترا ناهار می رفتیم گفت نیاین چای و قند قایم می کرد با بچه مون بداخلاقی می کرد بارها گرسنه با بچه م برگشتم پیش شوهرم آبرومون رفته پیاز روغن قایم می کرد

باز من گاهی می رفتم

دو سال پیش من رفتم زیارت بعد زیارت براش سوغاتی بردم نشستم یه چای بخورم خواهرم گفت ناهار بمون گفت بذار بره 

منم چای و نخوردم و رفتم و دیگه هم نرفتم خونه ش

چند بار با شوهرم به اختلاف خوردیم گفته برید پارک خونه من نیاین

چند بار شوهرم تنها با دخترم رفته من رفته بود آزمون بدن گفته که برو از خونه من به من زنگ زده که بگو بره شوهرت

چند بار به شوهرم و من دخالت کراه بچه دوم بیارید و شما بدبختی شوهرت نمی ذاره بچه بیاری 

شوهرم گفته مسئله شهصی ه دخالت نکنید گفته عقل ندارید 

چند بار پدرم اومده خونه ما من در باز نکردم چون دل شکسته بودم 

بعد هر جا می شینه پیش خانواده شوهر من بد منو میگه 

منم امشب از گوشی پدر شوهر بلاکش کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درک میکنم بعضی پدرا واقعا عجیبن‌! منم ی موردو میشناسم پدره دختره به دامادش می‌گفت هر کاری دوست داری بکن و اگه دخترش اعتراضی میکرد با دختر خودش دعوا میکرد حتی ی بار دختره فهمید شوهرش با ی زن رابطه داره و پدر خودشم در جریان بوده ولی با دامادش هم دست شده که مثلا این دختره خبر دار نشه

پیش مادرشوهر و پدرشوهرم بد دخترشو میگه پیش عمه شوهرم

دیدم مورد اینجوری. خدا به دادن برسه با این پدر! این رفتاراش کم کم باعث اختلاف بین تو و خانواده همسرتم میشه حتی با خود شوهرتم ممکنه به اختلاف بخوری پس ازش دوری کن

درک میکنم بعضی پدرا واقعا عجیبن‌! منم ی موردو میشناسم پدره دختره به دامادش می‌گفت هر کاری دوست داری ...

اینم هر جا می شینه میگه دخترام خرند چون هزار. تا بچه نمیارن شوهرشون اونا رو بیرون می کنه

شوهرم هم گفته بود تو که سیسمونی نمیدی نگران چی هستی

یا برداشته سند ازدواج قایم کرده که ما رو طلاق ندن

دیدم مورد اینجوری. خدا به دادن برسه با این پدر! این رفتاراش کم کم باعث اختلاف بین تو و خانواده همسرت ...

دوری می کنم عید هم نمیرم 

اون ول نمی کنه 

پدرشوهرم جابه جا شدن تونه دیگه با بدبختی گشته خونه اونا رو پیدا کرده تا بره ابرو من ببره