2777
2789
عنوان

دیشب شماره خانواده مو تو گوشی پدر شوهرم بلاک کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 19 پست

عزیزم حق داری خدا عقلش بده ....رک و راست ب همه بگو من خدا و همسرمو دارم نیازی هم ب پدرم ندارم ، بابای من بیماری اعصاب داره و منم حوصلشو ندارم که منو وارد بازی های کثیف بکنه ....اون هنرش فقط اشوبه از اول هم همین بود من کاری بهش ندارم ....شما هم تا حد الامکان ازش دور بمونید ب نفع خودتونه 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
اینم هر جا می شینه میگه دخترام خرند چون هزار. تا بچه نمیارن شوهرشون اونا رو بیرون می کنهشوهرم هم گفت ...

فقط سعی کن رابطه شوهرت و خانوادشو با پدرت کم کنی حتی شده نذار اصلا برخوردی با هم داشته باشن چون این پدر ابرو برات نمی‌ذاره کم کم روی شوهرتم تو روت باز میشه و رفتارهای باباتو پتک می‌کنه میزنه تو سرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم حق داری خدا عقلش بده ....رک و راست ب همه بگو من خدا و همسرمو دارم نیازی هم ب پدرم ندارم ، بابا ...

دیگه عید هم خونه ش نمیرم ولی ول کن نیست فقط دنبال اینه زنگ بزنه بد منو بگه 

یه مدت زنگ می زدی به من که بچه دوم بیار بدبخت شوهرت می اندازه ت بیرون 

یا سند ازدواج قایم می کرد که تو رو طلاق میدن سند و برای وام می خواستیم نمی داد دیگه من قاطی کردم مگه دخترت خرابه که نگران طلاق دادنشی دیگه تلفن شد جواب ندادم

فقط سعی کن رابطه شوهرت و خانوادشو با پدرت کم کنی حتی شده نذار اصلا برخوردی با هم داشته باشن چون این ...

الازم پوتک کرده میگه دخترم یه بار هم در یخچال پدرتو باز نکرده 

من کمک کردم حتی چند بار خونه پدرشوهرم عوض شد نگفتم در به در پرسون پرسون پیدا کرد رفت بد منو گفت اومد 

دیگه عید هم خونه ش نمیرم ولی ول کن نیست فقط دنبال اینه زنگ بزنه بد منو بگه یه مدت زنگ می زدی به من ک ...

کتاب رفتار با والدین سمی رو بخون .از خدا هم بخواه که نتونه کاری کنه و همش ب بیراهه بخوره و شرش به خودش برگرده .

متاسفانه من خودمم دوتاشو دارم هم مادر هم پدر

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....