2777
2789

دخترم ۸سالشه براش ازین بارونیا خریدم طرح لبوبو داره کاملا اندازشم هست. خودش خیلی دوست داره یتومنم خریدم.

اوندم خونه همه میگن لبوبو مدش میره😐اینو سال دیگه نمیشه پوشید یا سال دیگه اندازش نیست. تو بازار گشتم هیچ چیز بدرد بخوری نیست. شانسم همین رنگ بزرگترشم نداره. چکار کنم؟بچم خیلی دوسش داره

ولمون کن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشکال نداره بذارین بپوشه طفلی 

نه بابا از مد نمیره 

دو سه ساله کرومی هست هنوز

مهم اینه دلش شاد باشه بچه 

سال دیگه باز میگیرین نو شو 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

قیمتش خیلی مناسبه بزار امسال بپوشه سال دیگه کوچیک شد میخری کوچیک نشد هم که باز میپوشه دیگه مثلااز مد بیفته بیرون میخوان باانگشت نشون بدن بگن وای این دختره لبوبو پوشیده 

ول کن این مد و حرفای اطرافیان رو، خوشحالی دخترت بیشتر میارزه

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

حالا نپوشه سال بعد چقدر سخت میگیرید بذار بچه ات امسال با ذوق بپوشه به حرف اونایی که چرت و پرت میگن اهمیت نده

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

منم همینو میگم. آخه دخترم این همه کفش گرون میخرم براش درجا کوچیک میشن میدم اینو واون. اینم روش

دقیقا

برای بچه همینه دیگه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

حالا نپوشه سال بعد چقدر سخت میگیرید بذار بچه ات امسال با ذوق بپوشه به حرف اونایی که چرت و پرت میگن ا ...

آخه جنسشم خوبه حیف کوچیک بشه باز ببخشم به اینو اون   رنگای آبی.. بزرگتر داشت دخترم گیر داد به صورتی

ولمون کن 

منم همینو میگم. آخه دخترم این همه کفش گرون میخرم براش درجا کوچیک میشن میدم اینو واون. اینم روش

من پسرم۱۳سالشه لباس که میخرم شایدچندماه اندازش باشه با اینکه شرایط واوضاع خیلی سخته ولی بزاربچت همون‌لحظه روبا اون لباس خوش باشه تا سال دیگه خدابزرگه

پس یعنی نبرم عوض کنم؟ سایز بزرگ رنگای دیگه داشت قشنگن اما بچم فقط صورتی میخواد

نه بابا بذار بچه ذوق کنه منم هرچی دخترم دوست داده همونو میگیرم میگم ذوقش کور نشه