2777
2789
عنوان

کت بارونی خریدم برا بچم باید چقدر برلش بزرگ باشه راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 24 پست
حالا فرض کن یه سایز بزرگتر میخریدیتا میومد اندازش بشه کهنه میشد😐

اینکه بله لباسای دیگه بزرگ نمیخرم. اما لباس زمستونی فقط دوماه میپوشن. اینجام زیاد سرد نیس تازه کولراخاموش کردیم

ولمون کن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا بذار بچه ذوق کنه منم هرچی دخترم دوست داده همونو میگیرم میگم ذوقش کور نشه

این نمیدونم مدلش باید اینجور باشه یا تنگه برا بچم پایینش کش داره زیپو میبندی کاملا چسبیده میشه

ولمون کن 

این نمیدونم مدلش باید اینجور باشه یا تنگه برا بچم پایینش کش داره زیپو میبندی کاملا چسبیده میشه

بزن نت مدل مانکن رو ببین اگه کوچیکه ببر عوض کن

بخاطر بچه که اذیت نشه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

الان ترند شده ولی میگن نمادشیطان پرستی منکه اصلانمیخرم نمدونم حالاچقددرسته این مطلب🤒

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

منم همینو میگم. آخه دخترم این همه کفش گرون میخرم براش درجا کوچیک میشن میدم اینو واون. اینم روش

کفش رو با کفی بده بچت بپوشه، ۴، ۵ ماه که پوشید احساس کرد کوچیک شده، کفیشو در بیار که بپوشه تا آخر سال

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

الان ترند شده ولی میگن نمادشیطان پرستی منکه اصلانمیخرم نمدونم حالاچقددرسته این مطلب🤒

منم از مرد عنکبوتی نفرت دارم تا حالا برای پسرم نخریدم اونم میگن نماد شیطان پرستیه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️