2777
2789
عنوان

نامزدم گفت بیا با دوستم و دوست دخترش چهارتایی برم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 2519 بازدید | 110 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی روانشناسی خوبی داره دقیقا موضوع ب شدت عمیقه امضام هم واسه اینه ک وقتی باهام مخالفت میکنن بیش از ...

🫂🥲

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

نه عزیزم از نوجونیی همو دوست داشتیم چند سال دوست بودیم با وجود سن‌کممون

خب دیگه پس حله وقتی نامزدت دوست داره و کلا لاهم بودین سعی کن اگه رفتنی سدی حسابی براز نامزدت دلبری کنی و برعکس خودتو با اهتماد به نفس نشون بدی میدونم سخته چون خودمم همیسه تر زدم ولی سعی کن من یه جارب دارم سفیددد و تپل قیافشم  خوشگله بعد رفته شیدینگ لب  زده کامپوزیت کرده همون سال اول ازدواجش رفت انجام داد شبیه افغانیای خوشگلاشون هست دقیقا اون شکلی فقط ایراد صورتش چشماشه که کوچیکه انقدر فیس میاد و پیخواد بکوبه منو اولا منم ااتماد به نفسم پیشش صفر بود درصورتی که من حیلی خوش هیکل بودم و قدمم بلند تر بود  و واقعا منم خوشگلم بد نیستم الان اون چاق شده ولی صورتش خوبه صاف و بدون هیچ مشکلی من جوش و  جای جوش و سنمم نزدیک۱۰سال بیشتره انقدر منو میخواد بکوبه و ضایع کنه و بد میگه ولی من اصلا کم مپیارم جلوش چون شماختمش دیگه چوم میدونم اون به من حسودی میکنه از حرفاش اینو متوجه شدم از قدم گفته موقع هایی که داره حسرت میخوره از هیکل خوبم گفته و...خلاصه قشنگ فهمونده اون داره به من حسودی میکنه با تینکه میگم از من کوچیکتره  منم احمق بودم که اعتماد به نفسم پایین بود چرا چون اون رو خوشگل تر میدیدم به خاطر پوست بی نقصش و پوست سفیدش  هنوزم همونم با وین تفاوت که رو اعتماد به نفسم کار کردم  بهتر شدم جلوش کم نمیارم و از خودمم حستبی تعریف میکنم  و میگم شوهرم عاشقمه اینجوری دوست داره بدتر بیشتر گر میگیره ببخشید طولانی شد 

خب دیگه پس حله وقتی نامزدت دوست داره و کلا لاهم بودین سعی کن اگه رفتنی سدی حسابی براز نامزدت دلبری ک ...

مرسی از حرفات عزیزم ببخشید چرا

خیلی خوب‌ تونستی جلوش ظاهر بشی منم مث خودت اعتماد ب مفسم پایینه ولی اصلا نمیتونم خودمو جمع کنم

نمونش همین الان فرار رو ب قرار ترجیح دادم🤣😭خدایی دختره خیلی از من بهتره

ولی خب بنظرم شما از جاریتون خیلی قشنگ ترین مشخصه

فقط برام‌ سواله‌ شما ۱۰ سال بزرگترین چرا بهتون‌ حسودی میکنه🥲فک کردم جاری های همین و سال باهم از این داستانا‌ دارن🥲

ناراحتی نداره دختر هم بله داده دیگه به زور به بردگی نگرفته که این چه حرفیه بله درسته یه سری روانشناس ...

خب حالا اگه به مذهبه که خدیجه خودش رفت با پیامبر حرف زد 

ولی الان شما که پای مذهبو دین رو میکشی جلو قبول میکنی یه دختر بهت بگه دوست داره و باهاش اوکی میشی یا صدتا فکر تو سرت میاد که این دختر حتما هیچکی نخواستش اومده طرفم یا اینکه با خیلیا گشته و کسی نگرفتش اومده سمتم 

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

خب حالا اگه به مذهبه که خدیجه خودش رفت با پیامبر حرف زد ولی الان شما که پای مذهبو دین رو میکشی جلو ق ...

حرفتون درسته بعضیا ممکنه همچین فکری کنن 

ولی خوب زیاد ب بحث ارتباطی نداشت...