2777
2789
عنوان

نامزدم گفت بیا با دوستم و دوست دخترش چهارتایی برم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 2520 بازدید | 110 پست
میدونی عزیز دلم نظر نامزدم برام مهم نیست نامزدم منو با سیبیل بلند هم دیده🤣باز هم همیشه بهم میگه‌ خو ...

وای که چقدد میفهممت منم همسن تو بودم با اینکه واقعااااااااا خیلی قشنگ بودم و همه همش بهم  میگفتن  و حسالی تعریف میکردن و بقیه از رو حسادت محلم نمیزاشتن اصلا و منم چون تک دختر بودم اون موقع  منم اعنماد به نفسم خیلیییییی پایین بود چون هم   قد بلند و هم خوشگل و خوش هیکل بودم تعریفا زیاد بود ولی اعتماد به نفسم خیلی پتیین بود چون دخترهای فامیل بدم رو میگفتن از قصد مثلا چقدر درازی یا موهات سیم طرفشوییه چون موهام فر بود ولی نه فر سیم طرفشویی فر خیلیییی قشنگ و  لول   بعد هاا بزرگتر شدم دیدم از حسادته وای چه فائده چون خیلی سنم رفت بالا متوجه شدم الانم بازم اعتماد به نفسم پایینه ها ولی خیلی بهتر شدم نسبت به اون موقع

آره چرا سوال نیست خب پسرا شورشو در اوردن مرده چهل سالشه دختره 20ساله میخواد میگه خانما زود شکسته میش ...

ناراحتی نداره دختر هم بله داده دیگه 

به زور به بردگی نگرفته که این چه حرفیه 

بله درسته یه سری روانشناس یه اصولی دارن بر تفاوت سنی صرفا توصیه هست خود شما مذهبی هستین پیغمبر چقدر اختلاف داشت با عایشه یا حضرت خدیجه لابد ب اونم حق و حقوق اضافه دادیم ... اجبار نباشه و با اختیار باشه نیازی ب این همه ریکشن نشون دادن نیس

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط منم که قیافهرهای بور برام خاص نیستن؟سلیقه منه ها. نه که زشت باشن ولی اینجور که بقیه مجذوب شون می ...

متاسفانه من خیلییی دوست دارم🥲حالا دختره بورم نبود بازم خیلییی ناز بود

ببین به نظرم این موضوع فراتر از چهرست و خیلی عمیقه ریشه اش، نمونه اش امضاته، شاید فک کنی ربط گودرز ب ...

خیلی روانشناسی خوبی داره دقیقا موضوع ب شدت عمیقه امضام هم واسه اینه ک وقتی باهام مخالفت میکنن بیش از حد دام میشکنه جون نسبت ب نظراتمم اعتماد ب نفس ندارم

ببین زیبایی واسه همه مردا مثل هم نیست اگه شوهرت از تو خوشش نمیومد که سمتت نمیومد گاهی وقتا یه پسر بچ ...

مرسی عزیزم نامزدمم اتفاقا همیشههه میگه از نظر من زیباترین دختر دنیایی همیشه ازک تعریف میکنه ولی ضعف من‌ درونیه وگرنه ب نامزدمم اعتماد دارم🥲خودم ب خودم حس خوبی ندارم

واااااااییییییی مگه بمیرم همچین چیزی بروز بدمتازه نازمزدم نمیدونه من دختره رو پیدا کردم🤣🤣با استاک ...

با تعاریفی که از چهره ات کردی خودت یه عروسک نازی ،من عاشق چهره های این مدلیم با وجودی که خودم بور و چش رنگیم

شما فقط رو اعتماد بنفست کار کن،در ضمن زبون شیرینی هم داری😍

حالا بگو استاک شبانه روزی چی هست؟

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

با تعاریفی که از چهره ات کردی خودت یه عروسک نازی ،من عاشق چهره های این مدلیم با وجودی که خودم بور و ...

مرسییییی از لطفت عزیز دلم😍😍😍

استاک یعنی فوضولی تو فضای مجازی ی همچین معنایی داره🤣🤣🤣

مرسییییی از لطفت عزیز دلم😍😍😍استاک یعنی فوضولی تو فضای مجازی ی همچین معنایی داره🤣🤣🤣

😄😄😉😉خفه نشی فک کردم برنامه است😃

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

نباید بری چونکه : ۱ - اون دو نفر تو یه رابطه غلط هستن که ممکنه شما رو هم از راه به در کنن ۲- تجربه نشون داده تو جمع های چند نفره که یه خانم خوشگل حضور داره در اکثر موارد مردهای اون جمع چشمشون دنبال اون زنه هستش تا یه جوری بتونن .... ۳- به شدت حواست به نامزدت باشه به همون دلیلی که گفتم