2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حسادت نکن

قانع باش

شکرگزار باش

مقایسه نکن

گلایه نکن

واقع بین باش

داشته هاتو پررنگ کن 

هیچی  مثل  شکرگذاری معجزه نمیکنه که حالتو خوب کنه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

تجربه‌ی خودم: از حال و اکنونت لذت ببر،  به همه چیز نگاه مثبت داشته باش، حس حسادت و کینه رو بکش تو خودت، حرفها و اعمال دیگرپن که ناراحتت میکنه رو ندید و نشنید بگیر و و و ... و در آخر هر کاری که می‌کنی ببین خدا ازش راضیه یا نه

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

حسادت نکنقانع باششکرگزار باشمقایسه نکنگلایه نکنواقع بین باشداشته هاتو پررنگ کن هیچی مثل شکرگذاری م ...

مخیام شروع کنم 

ولی نمیدونم حتما باید بنویسم یا فقط بگم

مقایسه کردن و کلا باید کنار بزارم خیلی بده آدم داغون میشه

حسادت نکنقانع باششکرگزار باشمقایسه نکنگلایه نکنواقع بین باشداشته هاتو پررنگ کن هیچی مثل شکرگذاری م ...

من شکر‌گذاری رو یادم رفت بگم 👍🏼

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

مخیام شروع کنم ولی نمیدونم حتما باید بنویسم یا فقط بگممقایسه کردن و کلا باید کنار بزارم خیلی بده آدم ...

بنظرم بنویس و یه جایی که تو چشمته بزن که مرتب ببینی و انجام بدی و ملکه ذهنت شه

الهی از درون شاد باشی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
من شکر‌گذاری رو یادم رفت بگم 👍🏼

خیلی حال خوبیه ....

خیلی حال خوبیه ....

من هم خیلی شکرگذاری میکنم، البته واقعا نه برای خوب شدن حالم، فقط برای تشکر از خدا ولی: از دست و زبان که برآید    کز عهده‌ی شکرش بدر آید

بخشش دیگرون‌ هم نکته‌ی کابردی و خیلی مهمیه که یکی دیگه اشاره کرد و من هم عمل میکنم و خیلی جوابه